- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gunaydin perim50 olmusumgunaydin kizceler
Bende 81
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin perim50 olmusumgunaydin kizceler
Yasom çok geçmiş olsun kuzumŞeker, tansiyon
Azcik yavaş gitseneee nevar kardeş kardeş gitsek beraberGunaydin perim
Bende 81
gidiyom isteAzcik yavaş gitseneee nevar kardeş kardeş gitsek beraber
Gunaydin,detaylar henüz belli değil ama Pinar Beyaz kahvaltı sofraları olacak.,Nevreste belli olunca detay verecek
Pınar Beyaz ile kahvaltı sofrası olacak :)
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için@jenna@HAbibte @-cantanem- günaydınnn
gunaydın canımmm bir sonraki pınar kahvaltı sofrası yarısması ama son ana kadar belli değilmiş Nevreste tam kesinleşince acacak konuyu o zaman tam emin olabiliriz heran hersey degısıebılır cunku
Günaydın ‘m50 olmusumgunaydin kizceler
Gibi gitgidiyom iste
Sağolasın ‘mYasom çok geçmiş olsun kuzum
Ya şu periyi koyuyonya pek hoşuma giyoreeeGünaydın ‘m
İşte ne olduysaNe olayı
Vallaaa aksam sevgi sözcukleri soylemis kk herkes birbirine bir baktim gözucunla vayyy anasini herkese seni seviyorum diyoduİşte ne olduysa
Sen bize baya baya lafmi cakiyon küçük hor mu goruyon giKeske yetisebilsem Nevreste
Aaaaa haşaaaaSen bize baya baya lafmi cakiyon küçük hor mu goruyon gi
Ona yetiştim kuzu bayram değil seyran değil herkes herkesi öptüVallaaa aksam sevgi sözcukleri soylemis kk herkes birbirine bir baktim gözucunla vayyy anasini herkese seni seviyorum diyodu
Azcik öyle geldi bak bak kaşıma bak nasıl kalktı ona goreeeAaaaa haşaaaa
Ben uyumusum valla kimseyi etiket yapamamki ben cunku unuturumOna yetiştim kuzu bayram değil seyran değil herkes herkesi öptü
Azcik öyle geldi bak bak kaşıma bak nasıl kalktı ona goreee
Ben de sevgi topiğinde yapmadımBen uyumusum valla kimseyi etiket yapamamki ben cunku unuturum