- 24 Eylül 2018
- 97.245
- 292.605
Ben de iyiyim cancağızım ,çok şükürÇok şükür cancağzım iyiyim
Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim cancağızım ,çok şükürÇok şükür cancağzım iyiyim
Sen nasılsın?
Çok şükür canım, çözüldüyasmincim sorunlar çözüldü mü peki dun annendeymıssın ya
Deme deme ,şükür de ,geç Ben iyiyim şükür, sen de zamanla çok daha iyi olacaksın canım❤
Çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkarGunaydin kizlar
2gundur şiddetli baş ağrım var oyuzden aksam erken ciktim simdi bakiyorum etiketlere tahlil yaptirdim bugun sonuclarini alicam
Ne olayıBen olayları kaçırdım Kızlar. Özet geçin bana neler olduğunu
Yasminsay ı diyor galibaNe olayı
Annem rahatsızdı ve evde tekti, onunla uğraştımYasminsay ı diyor galiba
Aa çok geçmiş olsun canımAnnem rahatsızdı ve evde tekti, onunla uğraştım
Şeker, tansiyonAa çok geçmiş olsun canım
Nesi var
Kafasına bişeyler mi takıyor. Bizimkilerde de varŞeker, tansiyon
Takmadığı hiçbir şey yok kuzu, komple takıntı üstüne yaşıyor.Kafasına bişeyler mi takıyor. Bizimkilerde de var
Valla yanlış manlış çatır çatır açıyorsun farkı daha ne tebrik ederim canımmWundercim gunaydım diyorum ya sana skor yanlıs giriliyo
Bunlarda tetikliyor işte. Sıkıntı stresten oluyor ne oluyorsaTakmadığı hiçbir şey yok kuzu, komple takıntı üstüne yaşıyor.
Aynen öyle canımBunlarda tetikliyor işte. Sıkıntı stresten oluyor ne oluyorsa
Evet canim yaaa bide surat kargo bize ters aradim acmiyolar naletlerHep boyle mi oluyo oraya kargolar peki fülüzüm
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar
Gecmis olsun canimyaaa iyimi simdiAnnem rahatsızdı ve evde tekti, onunla uğraştım
Çok şükür iyi kuzumEvet canim yaaa bide surat kargo bize ters aradim acmiyolar naletler
Sagol canim
Gecmis olsun canimyaaa iyimi simdi