İçime doğdu
Teşekkür ederim perim
KuzummCennam
Aldim ama rasgele ilk aklima gelenler calismadigim yerden cikti :)Aldın mı tarif canım
Güzel çift sarılı yumurtaların olsun inşallahBen sizden oy istemiyom dua istiyomyarın yumurtalar toplanacak ins Allah kaliteli yimirtalar olmuştur duaniza her daim talibim
Allah gonlune göre versin canımBen sizden oy istemiyom dua istiyomyarın yumurtalar toplanacak ins Allah kaliteli yimirtalar olmuştur duaniza her daim talibim
Allah yardımcın olsun inşaallah kaliteli çok yumurtan olur:)Ben sizden oy istemiyom dua istiyomyarın yumurtalar toplanacak ins Allah kaliteli yimirtalar olmuştur duaniza her daim talibim
İlk aklina gelenlerse yine iyi erken gelmişsin ben 10. Yada 11. Yi almış olabilirimAldim ama rasgele ilk aklima gelenler calismadigim yerden cikti :)
Bende iyiyim şükürİyiyim canım,sen nasılsın?
Ne aldınİlk aklina gelenlerse yine iyi erken gelmişsin ben 10. Yada 11. Yi almış olabilirim
Gecmis olsun canım, seneler önce bile kapalı hallediyorlardı,korkma bir şey olmaz . Taş büyük,küçük fark etmez,geç olmadan alınsın yeter :)Bende iyiyim şüküryeni eve geldik eşimin ailesinin evine gittik kp ameliyat olacak safra kesesi ameliyatı taş varmış baya büyük
Sen söyle önceNe aldın
Valla ben kapmadimNaber tariflerimi kapan kk halkı