Ağlanacak halime gülüyorum ne yapam kapmışlar ele başları bize ne kaldı ki
Oyyy hadi inşallah bugün bı arkadaşımın güzel haberini aldım inşallah seninde güzel haberlerini alalım balim
Hepicigi kaliteli olsun hepsi 5. Günü devirsin inşallah
Güzel çift sarılı yumurtaların olsun inşallah❤
Allah gonlune göre versin canım
Allah yardımcın olsun inşaallah kaliteli çok yumurtan olur:)
Yaaaaaaa Çok Teşekkür ederim hepinize yürekten aminnnnn diyorum hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizinde gönlünüzden geçen her ne varsa rabbim en kısa zamanda sizlere nasip etsinRabbim gönlüne göre versin
Amin canım.Yaaaaaaa Çok Teşekkür ederim hepinize yürekten aminnnnn diyorum hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizinde gönlünüzden geçen her ne varsa rabbim en kısa zamanda sizlere nasip etsin
Taş gibisin tabiTaş gibiyim diye mi?Ben de oldum,çok basit, aldılar,bitti gitti canım
Hemde ne geç kalmak tam tamına bir saat sonraGec kldin demekben hemen yazdimda aklima bisey gelmedi :)
Helal olsun amin kuzum benimm duamizla yanındayız bizYaaaaaaa Çok Teşekkür ederim hepinize yürekten aminnnnn diyorum hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizinde gönlünüzden geçen her ne varsa rabbim en kısa zamanda sizlere nasip etsin
Sus zor 69 kardayım et en azından, mantı mundu yokKayseri mantısı haşla daha kolay kebabı napican
Soğuk meze diyor neden olmasın
Minik yarışmadan çekildim sende çekilHemde ne geç kalmak tam tamına bir saat sonra
İşte benim nanam
Sen neden cekildinMinik yarışmadan çekildim sende çekil
Tamam, yaniindada buz yatağında çikilolatali pasta yazalım bana lütfenSoğuk meze diyor neden olmasın
Onun tarifi varMinik yarışmadan çekildim sende çekil
Zalımlar ne desem almışlar halbuki gecikmeden geldimSen neden cekildin
Bize de kalmadı ama yapacağız bir şeylerZalımlar ne desem almışlar halbuki gecikmeden geldimbana kaldı antin kuntin dedim nazik ellerimi yormuyum başı çekecek olanlar belli