Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Şimdi pro üye olunca siz, bizede düşüyor galiba pay oylamayla

Hatırlamıyorum ki canım ne konuda yazşmıştık patates salatası menüsüydü senin dimi çokkk severim hatta koca kaseyi bir günde yemişliğim var ellerine sağlık senin de umarım katkım olmuştur yarışma sonuçlandı mi?

Aşk olsun pekte unutulacak hatun değilmiş ama neyse anca 23 oy alabildim kimse patates salatasının kıymetini bilemedi, bir siz bildiniz

Aşk olsun pekte unutulacak hatun değilmiş ama neyse anca 23 oy alabildim kimse patates salatasının kıymetini bilemedi, bir siz bildiniz
İnan hatırlayamadım özür dilerim çok kişiyle yazışıyoruz ne konuda konuştuk söylesen hatırlarım belki
Yarışma için de olsun sağlık olsun benim oyum her zaman patates salatasından yana

Bazen hiç tanımadığın üyelerin sürekli sana oy verdigini görünce bir havalaniyor insan sürekli beğeniliyorum diye

Dur trip atayım da gideyim minik kim ki normalde etiketlesin nanasi onu anca oy vereyim de farkedileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…