Ekran bari at ablaBen yerine görüyorum her seferinde pozitif mesaj gibi bakıyorum ,ağlasan güleceğim o derece
O zaman o hep senin için dursun orda abla. Yanına arkadaşlar ekleyeceğimBen yerine görüyorum her seferinde pozitif mesaj gibi bakıyorum ,ağlasan güleceğim o derece
4 diyollaEvet 1 adet kocam halen mevcut.Tüp bebek işine başlıyorum yarın. 1 - 2 adet çocuk eklemek istiyorum ailemize.
İnşaallah canım Allah gönlünüze göre versin.Çifter çifter gelsinler inşaallahEvet 1 adet kocam halen mevcut.Tüp bebek işine başlıyorum yarın. 1 - 2 adet çocuk eklemek istiyorum ailemize.
Tamam dursun ama mesajı yanlış anlarsam kızmak yokO zaman o hep senin için dursun orda abla. Yanına arkadaşlar ekleyeceğim
4üz yaparım belki4 diyolla
Benim ikizler var seninde olsun 4 çok4üz yaparım belki
Evet abla Allah hepimize en hayırlısını versin. En başından beri hep diyorum. Belki hiç nasip olmaz ama elimizden geleni yapmak zorundayız bu yolda.İnşaallah canım Allah gönlünüze göre versin.Çifter çifter gelsinler inşaallah
Sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza:)
Böyle yazınca aklıma ilk Baloncuk ve Evva ahir geliyor:)
Abartmayı severim.Benim ikizler var seninde olsun 4 çok
Olur canım niye olmasın.Allah'tan ümit kesilmez herkesin bir sınavı var:)Hayırlısı ne ise o olsun:)Evet abla Allah hepimize en hayırlısını versin. En başından beri hep diyorum. Belki hiç nasip olmaz ama elimizden geleni yapmak zorundayız bu yolda.
Nasıl bakacaksınAbartmayı severim.
2 meme nakli daha olurNasıl bakacaksın
İkisine bile yetişemiyorsun2 meme nakli daha olur
Aha böyle diye düşündüm.
Aklıma geldi san nasıl yaptın ablamın komşusu bir memeyi birine digerini birine zimmetlemis yani hiç bir memeyi digerine vermemisİkisine bile yetişemiyorsun
Olsun be yettiğimiz kadarİkisine bile yetişemiyorsun
Çocuklar 2 yaşta hala emerse dövüşür bile o benim mememdi diyeAklıma geldi san nasıl yaptın ablamın komşusu bir memeyi birine digerini birine zimmetlemis yani hiç bir memeyi digerine vermemis
Canım o dönem yalnızdım tek başına biraz zor oldu.Yetişemediğim zaman mama verdim.Zaten hamilelikte hasta olmuştum.Kanser şüphesi oldu.Doğumdan 4.5 ay sonra yapılan bir işlemde 1 hafta emzirmemem gerekiyordu.4 gün hastanede yattım zaten.1 hafta emzirmedim.Dönüşte biri en fazla 1 ay emdi diğeri 6. aya kadar:)Doktor hatası:)Yani bana bu işlem sonrası olacakları söyleseydi o kadar bekledim.2 ay daha beklerdim.Mama ile büyüdüler:/Aklıma geldi san nasıl yaptın ablamın komşusu bir memeyi birine digerini birine zimmetlemis yani hiç bir memeyi digerine vermemis
Kuzenlerimin birinin üçüzleri var:)Dediğin gibi çok güzel ama bakımı zor:)Olsun be yettiğimiz kadar3üzü olan var burda ona diyomuş kocası her bastığım yer bebe diye o kadar güzel ki bebeleri.
Hadi ya ben bunu bilmeden sordum ...doktor mahvetmis deseneCanım o dönem yalnızdım tek başına biraz zor oldu.Yetişemediğim zaman mama verdim.Zaten hamilelikte hasta olmuştum.Kanser şüphesi oldu.Doğumdan 4.5 ay sonra yapılan bir işlemde 1 hafta emzirmemem gerekiyordu.4 gün hastanede yattım zaten.1 hafta emzirmedim.Dönüşte biri en fazla 1 ay emdi diğeri 6. aya kadar:)Doktor hatası:)Yani bana bu işlem sonrası olacakları söyleseydi o kadar bekledim.2 ay daha beklerdim.Mama ile büyüdüler:/
Çocuklar 2 yaşta hala emerse dövüşür bile o benim mememdi diye