Tarif mi bulmuş nanasına canım hemşomBen yazayım sana hemşom
Sen çavuş olmuşsun ama ahbap olamamissin ondanNevreste bu ahbap çavuş diyen hanım kimdi nevroş? Lütfen kendisine 5 yıldır yarışmaya katılan biricik nana'ya tarif kalmadığını söyleyiniz
Ben dünya saydım yok dedi nevo çifter çifter alındı çünküBen yazayım sana hemşom
Yok yok,o dediği üyeyi yazayım dedimBen dünya saydım yok dedi nevo çifter çifter alındı çünkü
Cavus muhabbeti yapanı dedim hemsocanimTarif mi bulmuş nanasına canım hemşom
İkimizde yanlış anlamış siz nana ile tarif odakliyiz yaYok yok,o dediği üyeyi yazayım dedim
Fark ettimİkimizde yanlış anlamış siz nana ile tarif odakliyiz ya
Geç öğrenmiş bayada büyükmüş doktor ameliyattan kaçış yok demiş kp biraz çekindi eşim ameliyat günü falan aldı olda bitsin biran önce diye inşallah iyi olucakGecmis olsun canım, seneler önce bile kapalı hallediyorlardı,korkma bir şey olmaz . Taş büyük,küçük fark etmez,geç olmadan alınsın yeter :)
Bir şey olmaz canım Allahın izniyle,En fazla 1 gün yatar ,çıkarGeç öğrenmiş bayada büyükmüş doktor ameliyattan kaçış yok demiş kp biraz çekindi eşim ameliyat günü falan aldı olda bitsin biran önce diye inşallah iyi olucakcanım benim
Sağol canım benim inşalahBir şey olmaz canım Allahın izniyle,En fazla 1 gün yatar ,çıkarşimdiden geçmiş olsun
Rabbim gönlüne göre versinBen sizden oy istemiyom dua istiyomyarın yumurtalar toplanacak ins Allah kaliteli yimirtalar olmuştur duaniza her daim talibim
Taş gibiyim diye mi?Sağol canım benim inşalahevet doktorda öyle demiş zaten aklıma sen geldin taş deyince
Hadi hemşom bulursun sen
Gec kldin demekİlk aklina gelenlerse yine iyi erken gelmişsin ben 10. Yada 11. Yi almış olabilirim