Sağol canım:)Hadi ya ben bunu bilmeden sordum ...doktor mahvetmis desene
Olsun sağ salim buyumussler
Ellerinden zor kurtuldum:)1 yıl içinde her şey normale döndü:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım:)Hadi ya ben bunu bilmeden sordum ...doktor mahvetmis desene
Olsun sağ salim buyumussler
Şükür bu güneSağol canım:)
Ellerinden zor kurtuldum:)1 yıl içinde her şey normale döndü:)
Kızlar çok çektirdiler bana ama şimdi sefasını sürüyorum:)Şükür bu güne
Ne kadar güzelKuzenlerimin birinin üçüzleri var:)Dediğin gibi çok güzel ama bakımı zor:)
Bizde 5-6 ailede var:)
İstemekten korkma ,çok iste elbet olacak:)Ne kadar güzel
Kız evladı bambaşka abla yaKızlar çok çektirdiler bana ama şimdi sefasını sürüyorum:)
Of şu söz tam kalbime saplandı.İstemekten korkma ,çok iste elbet olacak:)
Ne verdin kime verdin ne zaman verdin nasıl verdinVerdim onunkilere senin özelden yazarım
Bana verdi biraz önce verdi senin tarifleri pit diye verdiNe verdin kime verdin ne zaman verdin nasıl verdin
Söyle bakayım ne verdiBana verdi biraz önce verdi senin tarifleri pit diye verdi
Öyle canım:)Kız evladı bambaşka abla ya
Ben ortaokuldan beri hep ikiz kızlarım olsun isterdim.3 yıl kadar olmadı ve olunca herkes çok şaşırmıştı.Nasıl olur istediğin oldu diye:)Of şu söz tam kalbime saplandı.
Tabi sen bu mesajı okurken altta sarı bi kafa zıplıyo
Allah razı olaun abla. isteyelim bakalım.Ben ortaokuldan beri hep ikiz kızlarım olsun isterdim.3 yıl kadar olmadı ve olunca herkes çok şaşırmıştı.Nasıl olur istediğin oldu diye:)
Gönülden isteyelim,hayırlısı ile olur neden olmasın
Kiz ne asiyon suratini, suratını yirimBiliyom canim saka yapmistim
Gelsede paylaşmıycam birazda siz bekleyinBende diyorum resim niye paylaşmadı?
Gelir inşallah en kısa sürede
Söyle bakayım ne verdi
Oyyy hadi inşallah bugün bı arkadaşımın güzel haberini aldım inşallah seninde güzel haberlerini alalım balimBen sizden oy istemiyom dua istiyom yarın yumurtalar toplanacak ins Allah kaliteli yimirtalar olmuştur duaniza her daim talibim
Hepicigi kaliteli olsun hepsi 5. Günü devirsin inşallahBen sizden oy istemiyom dua istiyom yarın yumurtalar toplanacak ins Allah kaliteli yimirtalar olmuştur duaniza her daim talibim