YokPaketin daha gelmedi mi?
Kalp malp eskide kaldı bundan istiyom beeenKalp yok ama olsun
Amaaa bu pinarda haaa
Tamam sen yeter ki gelKalp malp eskide kaldı bundan istiyom beeen
Bak bu işler bölge bölge değişir o bölgenin çalışanlarına göre yoksa bu zaman a sarkmazdi yani ...Amaaa bu pinarda haaa
CigeriiiiiimmmmmTamam sen yeter ki gel
Doğru kuzum olabilir günahını almiyim pinarinda bilmeden.Bak bu işler bölge bölge değişir o bölgenin çalışanlarına göre yoksa bu zaman a sarkmazdi yani ...
Ben çok şikayet ettigimden biliyorim kimi hemen geri dönüyor kimi umursamıyor başka siteler yada alışveriş uerlerid de böyle bayilerin hepsi aynı olmuyor :/Cigeriiiiiimmmmm
Doğru kuzum olabilir günahını almiyim pinarinda bilmeden.
Ulen duyanda kutuplarda yaşıyom zannedecekBak bu işler bölge bölge değişir o bölgenin çalışanlarına göre yoksa bu zaman a sarkmazdi yani ...
Merkez miUlen duyanda kutuplarda yaşıyom zannedecek
Alacaginada pişman olur insanBen çok şikayet ettigimden biliyorim kimi hemen geri dönüyor kimi umursamıyor başka siteler yada alışveriş uerlerid de böyle bayilerin hepsi aynı olmuyor :/
Katil katil kazanirsan bana yönlendirO
Öyle yapacam zatin
Kargo ile degil Pınar aracı ile geldi benim ki. Tam hastanenin önündeydik. Baktım bir Pınar aracı geliyor. Dedim kesin banaBen çok şikayet ettigimden biliyorim kimi hemen geri dönüyor kimi umursamıyor başka siteler yada alışveriş uerlerid de böyle bayilerin hepsi aynı olmuyor :/
Pınarı geçtim kargoyada raziydim ama yok bacım yok aracını bile görmedim değil kolisiniKargo ile degil Pınar aracı ile geldi benim ki. Tam hastanenin önündeydik. Baktım bir Pınar aracı geliyor. Dedim kesin bana
Telefonum çaldı, ürününüz geldi dediler. Eşim gitti aldı
Merkez midaha da ayıp
Hoşgeldin canımGeldim balım
Hâlâ mi yok ?Pınarı geçtim kargoyada raziydim ama yok bacım yok aracını bile görmedim değil kolisini