- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Bende erken yapacağım sonra gelenleri gördükçe pişman olabilirimAman Allahim bu ne hiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erken yapacağım sonra gelenleri gördükçe pişman olabilirimAman Allahim bu ne hiz
Anam anam anam bende yarin malzeme alim bariBende erken yapacağım sonra gelenleri gördükçe pişman olabilirim
Al ama hazırlık da yap netten bak asagi yukarı sunumlaraAnam anam anam bende yarin malzeme alim bari
Bizim burda haftada bir pazar kuruluyo canim koy yeri oldugu icin birde sok market var mecburen haftadan haftaya aliyoruz eger isimiz varsa otobusle sehirmerkezine inmemiz gerekiyo oyuzden ya yarin yada haftaya alicamAl ama hazırlık da yap netten bak asagi yukarı sunumlara
Eskiden benim oturduğum uerde öyleydi biliyorum onu herşeyi hemen kolay alamazdik tarla takkede yok tabiBizim burda haftada bir pazar kuruluyo canim koy yeri oldugu icin birde sok market var mecburen haftadan haftaya aliyoruz eger isimiz varsa otobusle sehirmerkezine inmemiz gerekiyo oyuzden ya yarin yada haftaya alicam
Perim hoş geldin nasılsın tarif aldınmıGeldim balım
Köy bizim burasi canim kasaplar,bakkallar,market birtane,tuhafiye, berber,kahvelerEskiden benim oturduğum uerde öyleydi biliyorum onu herşeyi hemen kolay alamazdik tarla takkede yok tabi
Şimdi 3 markette var etrafımda yoksa zor oliyor yarın pazarda arka sokakta kuruluyor okadar rahat oluyor ki ..köy gibi bir yer mi kasab a mi
Benim oldugim yerde hala kuaför berber yok market açıldı amaKöy bizim burasi canim kasaplar,bakkallar,market birtane,tuhafiye, berber,kahveler
Erkek var bayan yok bizde,saglik ocagi var eczane yokBenim oldugim yerde hala kuaför berber yok market açıldı ama
Salata ararkenmi buldunEki Görüntüle 2714026 tovbe tövbe
EvetSalata ararkenmi buldun
Şık sunummuş kokoslara hitabenEki Görüntüle 2714031 @Blue_Perii bana geleceksin ya sana bundan yapacagim
Hosbuldum balimmiyiyim şükür senPerim hoş geldin nasılsın tarif aldınmı
Yapmazsan hatrim kalır kesin istiyorum minik kesin ba yıl diiimEki Görüntüle 2714031 @Blue_Perii bana geleceksin ya sana bundan yapacagim
Kalp yok ama olsunHosbuldum balimmiyiyim şükür sen
Valla kuzum bitane aldım başka bulamadım araştırıp bulcam inşallah ,
Yapmazsan hatrim kalır kesin istiyorum minik kesin ba yıl diiim