- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
HanimKelesimiGetir yeni mekan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı hıHâlâ mi yok ?
Adresi mi bulamıyorlar ikinciye gelecek Pinar
Hoşbuldum balım nasılsın daha iyimisinHoşgeldin canım
Adresi mi bulamıyorlar ikinciye gelecek Pinar
Çok şükür canım,iyiyim,sen nasılsın?Hoşbuldum balım nasılsın daha iyimisin
Çok uzun zaman oldu,acaba sorun nereyle ilgiliNumara verdim abla ararlardi arayanda yok nasip bakalım ne zamana
Bugün Köylü Pazarı var,baksaydın keşke canimBizim burda haftada bir pazar kuruluyo canim koy yeri oldugu icin birde sok market var mecburen haftadan haftaya aliyoruz eger isimiz varsa otobusle sehirmerkezine inmemiz gerekiyo oyuzden ya yarin yada haftaya alicam
Allah daha iyi etsin kuzum bende iyiyim biraz buruk içim annemle kardeşlerim vardı gittiler kizi zor sakinlestirdim ağlaya aglaya öyle valla.Çok şükür canım,iyiyim,sen nasılsın?
Bende diyorum resim niye paylaşmadı?Pınarı geçtim kargoyada raziydim ama yok bacım yok aracını bile görmedim değil kolisini
varsa da bunu yiyen,ayyyAhtapot ayaklarını yumurta ve galetaya bulayıp kızartıyorsun kafasını de robotta püre haline getirip yoğurtluyorsun bu çıtır ahtapot kollarını da o yoğurtlu kısma batırarak yiyorsun nasıl
Ay bu arada şu anda uydurdum bunu ha yani varsa cidden böyle bir şey haberim yok ve iğrenç
Onun icin otobusle 45dk gitmem gerek kizimi birakmam lazim onu fazla bursa icinde gezdirmiyorum oyuzden disari cikmak buzamanda bana zor geliyo oyuzden imkanlar dogrultusunda pazardan bakicamBugün Köylü Pazarı var,baksaydın keşke canim
Kıyamam,alışıyor çocuklar, ondan zor oluyor onlara da ,Allah kavuştursun canımAllah daha iyi etsin kuzum bende iyiyim biraz buruk içim annemle kardeşlerim vardı gittiler kizi zor sakinlestirdim ağlaya aglaya öyle valla.
Çocuk olunca olmuyor haklisin canım:)Onun icin otobusle 45dk gitmem gerek kizimi birakmam lazim onu fazla bursa icinde gezdirmiyorum oyuzden disari cikmak buzamanda bana zor geliyo oyuzden imkanlar dogrultusunda pazardan bakicam
Ayy neler neler yiyor bu Çinliler benim bu tarif çok masum kalır onlaravarsa da bunu yiyen,ayyy
Otobuste ve disarda koruyamiyorum onu heryeri elleme gibi riski varÇocuk olunca olmuyor haklisin canım:)
Çıtır Karafatma yiyiyorlar,çekirge falan Allah akıl fikir versinAyy neler neler yiyor bu Çinliler benim bu tarif çok masum kalır onlara
Bir de meraklı zamanları, risk almaya değmezOtobuste ve disarda koruyamiyorum onu heryeri elleme gibi riski var
Zaten başımıza ne geldiyse bu pisboğazlar yüzünden geldiÇıtır Karafatma yiyiyorlar,çekirge falan Allah akıl fikir versin