- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.095
Bir saat sonra geldiğimde saydım o dedikleriniMeze diyince aklıma niye acılı ezme humus haydari falan geldi digerlerinide kesin almışlardır dedim ne bileyim elinde kaldimi bişeyler bari
Saydiklarimi bilmiyorumki hiç.yapmadimBir saat sonra geldiğimde saydım o dediklerini
elveda ....
yoktu
Ben humus hiç yapmadım uemedm ama güzeldir heraldeSaydiklarimi bilmiyorumki hiç.yapmadim
Ahtapot ayaklarını yumurta ve galetaya bulayıp kızartıyorsun kafasını de robotta püre haline getirip yoğurtluyorsun bu çıtır ahtapot kollarını da o yoğurtlu kısma batırarak yiyorsun nasıl
Ahtapot ayaklarını yumurta ve galetaya bulayıp kızartıyorsun kafasını de robotta püre haline getirip yoğurtluyorsun bu çıtır ahtapot kollarını da o yoğurtlu kısma batırarak yiyorsun nasıl
Ay bu arada şu anda uydurdum bunu ha yani varsa cidden böyle bir şey haberim yok ve iğrenç
Yap yap harika bir şey tahin seviyorsan çok seversin tadınıBen humus hiç yapmadım uemedm ama güzeldir heralde
Paketin daha gelmedi mi?Ben katilmiyom vaz gectim oyda vermiycem nasıl olsa pro oldumzatın pınar paketimde gelmedi
Sevmem miYap yap harika bir şey tahin seviyorsan çok seversin tadını
BoykotBen katilmiyom vaz gectim oyda vermiycem nasıl olsa pro oldumzatın pınar paketimde gelmedi
Baba çıkaaaaMidye alan oldu mi acaba
Bende humusu severim favayi sevmemSevmem mi
Ben bir kaç kere evde denedim ama eşim beğenmedi disardakinjn tadini tutturamadimBaba çıkaaaa
Yok yok alışverişe çıktım sunum için neler aldım neler
Ortalığı kasıp kavurancakYok yok alışverişe çıktım sunum için neler aldım neler
Geldim balım
Aman Allahim bu ne hizYok yok alışverişe çıktım sunum için neler aldım neler