Kendi baslarini yiyesicelerZaten başımıza ne geldiyse bu pisboğazlar yüzünden geldi
Biri bana mi seslendiÇıtır Karafatma yiyiyorlar,çekirge falanAllah akıl fikir versin
Aynen kuzum hemde ne zor oluyor annem bile ağladı giderken ,koltuğun arkasına saklandı burdan cikmicam işte diye ağlaya ağlaya. Sağol amin balimmKıyamam,alışıyor çocuklar, ondan zor oluyor onlara da ,Allah kavuştursun canım
Tövbeler olsunBiri bana mi seslendi
Oy,masumlarAynen kuzum hemde ne zor oluyor annem bile ağladı giderken ,koltuğun arkasına saklandı burdan cikmicam işte diye ağlaya ağlaya. Sağol amin balimm
Çıtır dedin yaTövbeler olsunFarkında olmadan kötü bir şey mi dedim dedim
Onu anladim da,acaba yazarken bir an yanlış imada mi bulundum dedim bir anÇıtır dedin yasonraki ile hep beni çağırırlar
Yok yok sen nasılsın :)Onu anladim da,acaba yazarken bir an yanlış imada mi bulundum dedim bir an
Çok şükür valla,toparlandım gibi :) Sen nasılsın? Ablan,çocuklar?Yok yok sen nasılsın :)
İnşallah daha iyi olacaksın ...Çok şükür valla,toparlandım gibi :) Sen nasılsın? Ablan,çocuklar?
Amin amin,Allah yardımcısı olsun inşallah,sağlıkla gelsin bebekler :)İnşallah daha iyi olacaksın ...
Şükür herşey iyi Ablam in ara ara kanamalari oluyor ya normal demiş doktor ..herşey yolunda şükür
Bizim burdan birisi taylandan gelin aldi bizim koylu kadinlarda merakindan etrafina sarildi nasil biri diye
Kokusu burdan bana geldi psikolojik olarakBizim burdan birisi taylandan gelin aldi bizim koylu kadinlarda merakindan etrafina sarildi nasil biri diyedugunleri oldu onlarin tarafindan geleneksel oraya ait gelinlik falan yemege geldi sira bizim koyde kazanlarla etli pilav verilir
Onlarda taylandan gelen tavuk pacagi kaynattilar bir koku bir kokuapartmani misgibi kokular sardi
Allah kimseyi bunları yemek zorunda bırakmasın
Kiz ordan buraya gelirken siparis veriyolar koliyle tavuk bacagi bide yengec getiriyolar onlar gelmeden siparisleri geliyoKokusu burdan bana geldi psikoloji olarak
Ayh içim bir fena olduKiz ordan buraya gelirken siparis veriyolar koliyle tavuk bacagi bide yengec getiriyolar onlar gelmeden siparisleri geliyo