En kötü parfüm hangisi sizce??

tommy girl kesinlikle iğrenç aldım pişmanım sabun gibi kokuyor ıyyy sakın almayın

Aldığın Tommy girl hangisi ada!!!? onların en azından 10 çeşiti var.Ilk çıkanı ben yıllardır çok severek kullanıyorum özellikle uçak seyahatlarında.Çünkü çok hafif bir çiçek kokusu ve yanındaki kişiyi rahatsız etmiyor.Üstelik de kalıcı-bu hafif kokularda nadir rastlanan bir şeydirhihoyyyt

Bence en kötü kokular-taklit ve sahte parfümler.Avon'un parfümleri de katiyen hoşuma gitmiyor.Lüks markalarından-Yves Saint Laurent Elle,Givenchy Amarige Extravagance,Chanel Coco Mademoiselle ve bütün Lancom'un Miracle'ları zevkime uygun değiller.

çoğu kişi beğenir ama ben emporio armaniden nefret ediyorum. çürük bişey gibi kokuyor bence.

Avondan yıllar önce kullandığım Treselle tek kelimeyle faciaydı.Şişenin tamamına yakınını kullanmadan çöpe atmak zorunda kalmıştım.

lancome-hypnose (galiba lancomundu:çok üzgünüm: kuzenim kullanıyo sıktığı andan itibaren kokusu hafifleşene kadar yaklaşamıoz yanına :bbo: -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

lancome-hypnose (galiba lancomundu:çok üzgünüm: kuzenim kullanıyo sıktığı andan itibaren kokusu hafifleşene kadar yaklaşamıoz yanına :bbo: -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

Hypnose çoook güzel yaaaa. Neden beğenmedin kiiii!!!:1no2::1no2:

Hypnose çoook güzel yaaaa. Neden beğenmedin kiiii!!!:1no2::1no2:

CANIM BENİM BAŞIMI AĞRITIP MİDEMİ BULANDIRIYO VALLA TABİ ZEVK MESELESİ HİÇ KÖTÜ KOKUYO DEMEDİM KUZENİME BİRAZ AĞIR DEDİM SADECE :1closedeyes: KIRMAMAK İÇİN TABİ HERKESİN ZEVKİNE SAYGIM VAR kaydirigubbakcemile3

Aslında bazen parfümlerin iyi ya da kötü kokması kişilerin tenine göre değişebiliyor, bazı parfümler bazı tenlerde güzel kokuyo, bazılarında ise berbat. Herkesin tenine uygun parfüm seçmesi şart, mesela bence esmerlere çok ağır kokular hiç gitmiyor.

Ağır parfümler miğde bulandırıyor. İnsanlar nezaketten birşey söyleyemiyor. Aysima gibi biraz ağır filan diyorlar. Bazıları da parfümün ne diye sorunca kullanan kişide herkes beğendi sanıyor daha da çok sıkmaya başlıyor. Rush angel wish euphoria gibi parfümler sadece bir fıs sıkılmalı . Herkesin parfümünüzü sorması parfümün çok güzel olduğu anlamına gelmiyor.

valla parfüm v.b konulareı kişsel zevk meslesi birini beğendğini başka biri beğenmez bence tartışılması boş şeyler

avon parfümlerinden crystal aura ilk başta süper gelio ama kullandıkça tiksinio insan:jeyyar:
coco mademoiselle ve miracle benim en favori parfümlerim hayret ettim beğenilmemesinebenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…