Arkadaşlar yazilarinizi okudum:) ancak şöle bi durum vardir her koku her tende bambaşka durur. Angel evet agirdir ama taşiyanda çok ii taşir. Her kokunun teni vardir. Iğrenç dediğiniz bir kokuya bir başkasinin teninde vay bu ne dersiniz. Kokularin uzmani olarak nacizene söledim. Ayrica her kokuyu her kadin taşiyamaz elbise gibi. Onun içinde iğrenç der.
burberiessben almadım hediye bi kere bile sıkmadımm ama çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaa
Sexy Graffiti:1ninca: Ewett sırnaşık şey ayenen ben de.Koluma sıkmıştım parfümcüde,saatler sonra evde hoşuma gider gibi olmuştu,ertesi gün sabahın köründe onu almaya gitmiştim parfümcüye,aldıktan sonra beğenmemiştim a.s hala duruo,kullanmadım,birine vereim en isii ben onujeyyar.......Sexy graffiti bu parfüm bildiğin sabun ya :S hiç sevmedim hangi akla hizmet aldıysam
lolita lempicka ve dior addict kesinlikle. addict'e herkes çok bayılıyo ama ben hiç sevemedim nedense. koskoca şişeyi de arkadaşıma verdim o kullandı.
chanel no 5 bu kadar meşhur olmasına rağmen ben ve annem de hiç beğenmedik, ama vermeye de kıyamadık öyle yıllanıyo evde.
sexy graffiti, hot couture ve gucci rush beğenilmiyo ben çok beğenirim onları:) zevkler ve renklerin tartışılmaz olduğunu bi kez daha anladım :)
Bana hediye gelen Chanel 5. İğrenç bir koku, öylece duruyor.
Ay birde Viva Cappio varya, ne iğrenç bir koku öyle. Hayatta kullanmam, kullana da yaklaşmamşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?