En kötü parfüm hangisi sizce??

dediginize aynen katiliyorum. o yüzden bu kötü diye yorum da yapmadim. bana uyani alirim...:dance::dance:

elisabeth arden-Red Door, boguyo resmen yaa annem kullanir yillardir, ben hic sevmem, yanina yaklasamazdim kullaninca

burberiess ben almadım hediye bi kere bile sıkmadımm ama çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaa

2 yıldır burberrys weekend kullanıyorum..çok da seviyorummmm..yanlış hatırlamıyorsam kokusunu,ben de bellisimanın kokusunu pek beğenmem..bi ara herkes kullanıyodu o yüzden nefret ettim sanırım:bbo:

amor amor ayyyy bir felaket kokuuuuuuuuuuu
arkadasim almiss ögmüsler söyle kaliteli böyle ama irenc bir sey yaaaaaaaa
hic tafsiye etmemmmm

Sexy graffiti bu parfüm bildiğin sabun ya :S hiç sevmedim hangi akla hizmet aldıysam
Sexy Graffiti:1ninca: Ewett sırnaşık şey ayenen ben de.Koluma sıkmıştım parfümcüde,saatler sonra evde hoşuma gider gibi olmuştu,ertesi gün sabahın köründe onu almaya gitmiştim parfümcüye,aldıktan sonra beğenmemiştim a.s hala duruo,kullanmadım,birine vereim en isii ben onujeyyar.......

Rush'la Angel'ı da hiç sewmiyorum ben.Annem kullanıyodu,hem de sewerek:dilcikar:neresini sewiosa,çok ağır çok kötü kokuolarr

Avon'un Extraordinary parfümünü beğenmiyorum.
Lolita Lempicha nın kokusunu çok merak ediyorum.Yeşil şişeli olanı.Gerçekten güzel kokmuyor mu?

Avonun biçok parfümü iğrenç kokuyo zaten, bazıları güzel ve kalıcı oluyo. Tasha diye vardı bi tane, hacı misi gibi kokuyodu :roflol:

Bana hediye gelen Chanel 5. İğrenç bir koku, öylece duruyor.

Ay birde Viva Cappio varya, ne iğrenç bir koku öyle. Hayatta kullanmam, kullana da yaklaşmamşakkıdı

chanel five ı bana yolla kuzu kapama :mymeka:
su dunyadan goc etmeden bi anı bırak bari fakirin birine :çok üzgünüm:

lancome poeme kafamçokkarıştı
hayatımda bu kadar iğrenc bi koku ne duydum ne gördüm
kokarca yanında miski amber kalır

kullanmadım ama burberys weekend her zaman mdemi bulandırır..çok ağır geliyor..insanlar ölüyor bitiyor bide obnun için anlayamıyorum valla..

biz ortaokuldayken Caterine Arley kokuları vardı. her biri diğerinden iğrenç. ıııııııyyy.. herkes de kullanırdı. düşününce bile midem bulandı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…