• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü parfüm hangisi sizce??

D&G light blue çok hafif bir kokudur ha tamam beğenmezsinizde gercekten ağır diyorsanız diğer parfümlere ne diyeceksiniz çok merak ediyorum chanel no 5 gibi mesela

avon timelles.rengide kokusuda hacı yağı gibi.cok ağır hiç begenmedim.ve yine avondan herkesin övgülerine dayanarak aldığım ilk başlarda sıkmaya bile kıyamayıp daha sonrada oda parfümü olarak kullandığım perceive

avon timelles.rengide kokusuda hacı yağı gibi.cok ağır hiç begenmedim.ve yine avondan herkesin övgülerine dayanarak aldığım ilk başlarda sıkmaya bile kıyamayıp daha sonrada oda parfümü olarak kullandığım perceive
kokular ne kadar göreceli işte yahuu :)) perceive denince bile içim bi hoş olur benm o kadar severim :)):31:

Arkadaşlar parfümlerinizi çöpe atmayın ! en azından bi arkadaşınıza hediye edin yahu :S

e.lauder white linen pink coral ykm de indirimdeymiş gidip bi kokusuna bakayım dedim hay demez olydım ya bi parfüm bu kadarmı iğrenç kokar ay bide bi kalıcı ki sormayın elimi yıkıyorum yıkıyorum yinede çıkmıyor.e.lauder bu parfümüyle en berbat koku ödülüne layık bence deneyin hak vereceksinz.

Sexy Graffity .. Arkadaşım sıkmıştı.. Sınıftakiler bile ne bu ya çocuk kokusu demişlerdi . Boğuluyolardı :)

hermes caleche, guerlain insolence, thierry mugler innocent rock

hiçbirini kullanmadım son ikisini annem kullanmıştı bir ara ben sıkıyordum berbattı çok ağır!! hermes caleche de babaanne kokusu

dolce gabana liğht blue öffff iğrenç çok ağır geldi kokusu bana

Ona da ağır diyorsanız sizin hafif koku anlayışınızı merak ettim :)

D&G light blue çok hafif bir kokudur ha tamam beğenmezsinizde gercekten ağır diyorsanız diğer parfümlere ne diyeceksiniz çok merak ediyorum chanel no 5 gibi mesela

Valla ben de anlayamıyorum light blue yi ağır bulanları.:1: Limon, gül gibi hafif notaları var.
Beğenilmemesi normal, zevkler tartışılmaz ama ağır denmesi garibime gidiyor:44:

Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama tekrar yazayım sevmediğim kokuları:
Hipnotic poison
Angel
Gucci Rush
Bvlgari Klasikti sanırım, baya ağırdı
Wish
Lolital'arın alayı:52:

Ağır kokuları sevmiyorum. Tatlı da olsa hafif hafif koksun benim parfümlerim ya da fresh:12:

Valla ben de anlayamıyorum light blue yi ağır bulanları.:1: Limon, gül gibi hafif notaları var.
Beğenilmemesi normal, zevkler tartışılmaz ama ağır denmesi garibime gidiyor:44:

Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama tekrar yazayım sevmediğim kokuları:
Hipnotic poison
Angel
Gucci Rush
Bvlgari Klasikti sanırım, baya ağırdı
Wish
Lolital'arın alayı:52:

Ağır kokuları sevmiyorum. Tatlı da olsa hafif hafif koksun benim parfümlerim ya da fresh:12:

söylediğinin altına imzamı atarım :) ama rush'ı çıkarıp alien'ı eklerim :D

Gucci Rush!!!!

(Bvlgari klasik yani BLV yi yıllardır kullanırım. koku tek sıkımlık.. kesinlikle ağırdır ama 2-3 sıkımda yapar bunu. ben tek sıkımla çok klas koktuğumu ve kokumun sorulduğunu 5 yıldır bizatihi söyleyebilirim. ayrıca ilkbahara gidecek bir kokudur, yazın deli gibi boğar.)

1 hafta önce michael kors ısland almaya gittim tekin acara, satıcı kız ne yaptı etti aklımı çeldi loewe diye bi markanın ami aire adında saçma sapan bi parfümünü verdi bana ilk başta sevmiştim ama sabun köpüğü gibi uçup giden bi koku sonradan hoşumada gitmedi zaten limon sürsem aynı kokar :D

avon perceive nfret ediyorum bu kokudan duyduğumda midem bulanıyor

Back