Orda yok mu gerçektenHerkes Bursa’da yaşamıyor
Sen benim tatlı mi çok sevdin,çok teşekkür ederim sana peripellamHerkes Bursa’da yaşamıyor
Antep’te bile zor bulunuyor…Orda yok mu gerçektençünkü ben şok geçirdim
Çilek bulamadın mı canomYaaa dimi
Şırnak'ta bulduğuma göre her yerde vardırOrda yok mu gerçektençünkü ben şok geçirdim
İlk girdiğim yerde, buldum şükürÇilek bulamadın mı canom
Ohhh sevindim, aşık olmuş olabilir öyle güzel parliyorduŞırnak'ta bulduğuma göre her yerde vardır
Kapıdan girince direk karşımdalardı. Uğraştırmadı şükürOhhh sevindim, aşık olmuş olabilir öyle güzel parliyordu
Beni sayma bak ben yöresel bile istiyorum artık
Oooo buldun mu çok bekletmeden yapıverŞırnak'ta bulduğuma göre her yerde vardır
Evrene ne kadar mesaj gonderdin kimbilirKapıdan girince direk karşımdalardı. Uğraştırmadı şükür
Benim tarif on tane oy almaz dimi kiz peripellamOooo buldun mu çok bekletmeden yapıver
Bulamasaydın muzlu yapardın canım sen deKapıdan girince direk karşımdalardı. Uğraştırmadı şükür
Alışınca bırakamıyorsun gördün müBeni sayma bak ben yöresel bile istiyorum artık
Hergün ürün kontrol yapıyorumOooo buldun mu çok bekletmeden yapıver
Evrene ne kadar mesaj gonderdin kimbilir
Muzlusu güzel olmuyor. Donmuş kullanırdımBulamasaydın muzlu yapardın canım sen de
Sizin için kendime en kötü tarifi aldım, kimbilir kaç oy aliciimmAlışınca bırakamıyorsun gördün mü
Hergün ürün kontrol yapıyorumdaha sapasağlam
Muzlusu güzel olmuyor. Donmuş kullanırdım
Ay ben muzlusunu daha cok seviyorum ama görsel olarak çilek daha güçlü tabiAlışınca bırakamıyorsun gördün mü
Hergün ürün kontrol yapıyorumdaha sapasağlam
Muzlusu güzel olmuyor. Donmuş kullanırdım
BendeAy ben muzlusunu daha cok seviyorum ama görsel olarak çilek daha güçlü tabi
Bebeyim sallama yavSizin için kendime en kötü tarifi aldım, kimbilir kaç oy aliciimmfeda ettim kendimi sizler icin canom
Üç buçuk atıyorum amaBebeyim sallama yav