- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
2 gün içinde yapmazlarsa kara listeye al nevoşŞimdi nazlanıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün içinde yapmazlarsa kara listeye al nevoşŞimdi nazlanıyorlar
Ben yeni birinci oldum ya ondan seyedemedim tarif
Sen de Abdülhamit’i savundun!!1!!1!1!!
Ya fasulyeler ya da fasulye adayı2 gün içinde yapmazlarsa kara listeye al nevoş
Geçen birinci olmasaydım şimdi popüler birşey kapmaya ugrasirdim nevosHiçbir fikrim yok
Ben, Abdülhamid ne alakaSen de Abdülhamit’i savundun!!1!!1!1!!
O zaman söyleseydinGeçen birinci olmasaydım şimdi popüler birşey kapmaya ugrasirdim nevos
Koyu filtre kullanmaları şartYa fasulyeler ya da fasulye adayı
Fıkrasına gülünmeyen Hasan Mezarcı gibiyim şu an ahsjsjjsjsjsBen, Abdülhamid ne alaka
Ayy nevos birinci olacağımı bilmiyordum kii ben yapayım da çıkayım aradan bariO zaman söyleseydin
Çarşı pazar kış meyvesi arıyorsun, emin misinBen yeni birinci oldum ya ondan seyedemedim tarif
Aynen hemen yapAyy nevos birinci olacağımı bilmiyordum kii ben yapayım da çıkayım aradan bari
Ama ana ürün, almadan yapamam ki canoÇarşı pazar kış meyvesi arıyorsun, emin misin
Ağam bizimle eğleniirFıkrasına gülünmeyen Hasan Mezarcı gibiyim şu an ahsjsjjsjsjs
Tmm patronum seni üzmiyciimmmAynen hemen yap
En azından kış meyvesi diyor. Ya yaz meyvesi olsaydıAma ana ürün, almadan yapamam ki cano
Bir de mahrumiyet bölgesi olsaydı…En azından kış meyvesi diyor. Ya yaz meyvesi olsaydı
Pazarda çilek var hemsorellam yaw yaz meyvesiEn azından kış meyvesi diyor. Ya yaz meyvesi olsaydı
İşte o zaman otur ağlaBir de mahrumiyet bölgesi olsaydı…
Herkes Bursa’da yaşamıyorPazarda çilek var hemsorellam yaw yaz meyvesi