Eşime diyorum ben insan psikolojisi incelemeyi seviyorum.Bu çok ayrı bir piskopatKimseyi de tanımıyor
İstanbul da kadınları takip edip şeyini gösterip elliyormuş. Ne ruh hastası ya
Cebinde yumurta büyüklüğünde taşlar taşıyormuş
Aynen gücü gençlere yetmiyormuş. Erkek misin sen falan deyince delleniyor.Bence onun fiziksel sorunu var üreme organı ile ilgili. Yoksa gençler varken neden nenelere sarsın.
Bu yakmalıkEşime diyorum ben insan psikolojisi incelemeyi seviyorum.Bu çok ayrı bir piskopat
Rahmi ile müge ye kafa tutuyorEşime diyorum ben insan psikolojisi incelemeyi seviyorum.Bu çok ayrı bir piskopat
Zaten ise yaramiyormus,bari kessinlerAynen gücü gençlere yetmiyormuş. Erkek misin sen falan deyince delleniyor.
Bide numaradan ağlıyor ben yapmadım diyeAtakol’u korumalar zaptetmeye çalışırken ödü bilmem neresine kaçtı
Birinin torunu sünnet olmuş. Çocuğa sünnet oldu erkek oldu falan demiş. Onu bile üstüne alınmış. Bana dedi erkek msin vs diye. Şizofren bu. Topluma girmemesi lazımZaten ise yaramiyormus,bari kessinler
Ben belleyeyim sen domates dik beraber yiyelim diyor yaRahmi ile müge ye kafa tutuyor
Ne küfürler etti geçen gün Müge’yeRahmi ile müge ye kafa tutuyor
Odun kesme suçundan 19 gün hapis yatmışlığı varOdunu kesintisiz atmalıkHep yansın
Bilerek damarına basıyor mügeNe küfürler etti geçen gün Müge’ye
Ben olsam parçalardım onu
Kesinlikle, tehlikeli zatenBirinin torunu sünnet olmuş. Çocuğa sünnet oldu erkek oldu falan demiş. Onu bile üstüne alınmış. Bana dedi erkek msin vs diye. Şizofren bu. Topluma girmemesi lazım
Ahahah aynen ya GerzooBen belleyeyim sen domates dik beraber yiyelim diyor ya
O ara gülmeye başladı ya, korkunç bakışları ve mimikleri var sapığın.Ben belleyeyim sen domates dik beraber yiyelim diyor ya
Bize de küfretmesinAyıp taktik sana Sinan
Hayalinde Müge'yleAhahah aynen ya Gerzoobide hoşuna gidiyo kis kis gülüyor
Kızlar heran özel nodan bize mesaj gelebilirAyıp taktik sana Sinan