Hakli ve òfkeliKız haklı ama bile bile çöpleri balkona silkeliyormuş, yapma demekten anlamıyor arsız. Anca bundan anlıyor
Netinin olmadığına lanet ediyor şuan. Müge de ki Sinan gibi tırnak yiyor olabilirWuhhuuuu
Kudursun
Ayyy, o Atakol bugün onu dövemedi ya, çıldırdım yattığım yerde.Netinin olmadığına lanet ediyor şuan. Müge de ki Sinan gibi tırnak yiyor olabilir
Terlikleri toplayıp yağdıracak gibi hissediyorum
anlık Peri
Yarın gelirse görürsünüzWuhhuuuu
Kudursun
Gelsin gelsin, azıcık şenliklenirizYarın gelirse görürsünüz
Üç gündür bende biraz onu izliyorum. Eşim diyor sende yaşlılık belirtileri başladıAyyy, o Atakol bugün onu dövemedi ya, çıldırdım yattığım yerde.
Ama, Şevki hoca artık pes etti, Jandarmanın stüdyoya gelmesi yakındır.
Yarin ben yokumYarın gelirse görürsünüz
Öyle böyle bir dayak istiyor ki o. Sırf gücü oradaki korumalardan alıyor. Ağzını burnunu kıracaksın pis sapık. Anası yaşında kadınlardan ne istiyorsun pislik herifAyyy, o Atakol bugün onu dövemedi ya, çıldırdım yattığım yerde.
Ama, Şevki hoca artık pes etti, Jandarmanın stüdyoya gelmesi yakındır.
Olanlar düşünsünYarin ben yokum
Tallaya gittim beğğn.Üç gündür bende biraz onu izliyorum. Eşim diyor sende yaşlılık belirtileri başladı
O adam insanı verem eder
Hiç izlemeyen, hatta izleyenlere sinirlenen kişiler bile izliyor bu Sinan manyağı yüzünden elticim.Üç gündür bende biraz onu izliyorum. Eşim diyor sende yaşlılık belirtileri başladı
O adam insanı verem eder
Her şeye hayır diyorTallaya gittim beğğn.
Çalıya gittiğim
Bana laf takamazlar
Bence onun fiziksel sorunu var üreme organı ile ilgili. Yoksa gençler varken neden nenelere sarsın.Tallaya gittim beğğn.
Çalıya gittiğim
Bana laf takamazlar
Ben işte hiç izlemiyordumHiç izlemeyen, hatta izleyenlere sinirlenen kişiler bile izliyor bu Sinan manyağı yüzünden elticim.
Benimki stüdyoya bizi alırlar mı acaba diye soruyor 2 gündür
HiçOlanlar düşünsün
Kimseyi de tanımıyorHer şeye hayır diyor
Aynen öyleBence onun fiziksel sorunu var üreme organı ile ilgili. Yoksa gençler varken neden nenelere sarsın.
Atakol’u korumalar zaptetmeye çalışırken ödü bilmem neresine kaçtıÖyle böyle bir dayak istiyor ki o. Sırf gücü oradaki korumalardan alıyor. Ağzını burnunu kıracaksın pis sapık. Anası yaşında kadınlardan ne istiyorsun pislik herif
Hiç olmamış zatiBence onun fiziksel sorunu var üreme organı ile ilgili. Yoksa gençler varken neden nenelere sarsın.