Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun yasocan,bende seni merakediyordum. Erteleme falan yok dimiBana da alsın
Gerçi benim 1 buçuk sene evvel aldığım bacaklı ve bacaksız kaselerim mevcut
Sağ ol elticimGeçmişler olsun inşallah canım.
Pazar yatış yapacak
Vazelin sürüyorum, nemlendirici çok yakıyorAyy ne nalet bişey
Burnun yara olur arada krem sür Benim dudağım bile uçukladı
Yatış mı verdiler, neden ki?Pazar yatış yapacak
Yarın gelebilirEn geç pazartesi gelir
Benimde bir haftadır dudaklarım yara olduKrem, vazelin, ruj hiçbir şey fayda etmiyorAyy ne nalet bişey
Burnun yara olur arada krem sür Benim dudağım bile uçukladı
Seninkiler birde büyükİnce giyiniyorlar, montlarının önünü kapatıyorlar hatta benim kızlar bugün mont giymeden çıkmışlarArabayla bırakıp arabayla alıyorsunuz diyorlarSanki arabadan çıkınca yürüme mesafesi hiç yok
Yiyecek bir şeyler Yasom hemen göndereyim sana daNe geliyor trendyoldan?
Ne aldıysan bana da alsaydın Güfte’m.
Pazartesi ameliyat olacak,Bu farklı bir operasyon Biyopsi henüz sonuçlanmadı.Yatış mı verdiler, neden ki?
Hep soğuktan biran önce bahar gelsinBenimde bir haftadır dudaklarım yara olduKrem, vazelin, ruj hiçbir şey fayda etmiyor
Tam ergenler yahuİnce giyiniyorlar, montlarının önünü kapatıyorlar hatta benim kızlar bugün mont giymeden çıkmışlarArabayla bırakıp arabayla alıyorsunuz diyorlarSanki arabadan çıkınca yürüme mesafesi hiç yok
Benim oğlanda böyle işteSeninkiler birde büyük
Benimki geçen gün okula almaya gittim. Altında tişört vardı okul çıkışı baktım. Mont elinde, hırkayı çıkarmış, sallaya sallaya geliyor neymiş sıcakmış
Aynen yaHep soğuktan biran önce bahar gelsin
Bu kış böyle geçecek kremlemeye devamVazelin sürüyorum, nemlendirici çok yakıyor
Dudağım botokslu gibi, kabuk kabuk soyuldu acıyor
Cancağızım yok,çıkmadı,erteledim randevu almışken,sen nasılsın?
Sonra biz çekiyoruzSüsleri bozuluyorTam ergenler yahu
Yok canım, Pazartesi kan vereceğim ve 12 gün içinde regl olup hastaneye haber vereceğim randevu için.Geçmiş olsun yasocan,bende seni merakediyordum. Erteleme falan yok dimi
Pazartesi ameliyat olacak,Bu farklı bir operasyon Biyopsi henüz sonuçlanmadı.