Tatlı Tarifi En Kolay,En Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Sütlü Tatlı Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    564
  • Anket Kapalı .
Yok geçmiyor. Lanet bişey. Bi eklem ağrısı yaptı. Bi baş dönmesi yaptı kafayı kaldıramadım. Şimdi öksürük ses kısıklığı ile devam ediyor 🤷‍♀️ şu yaşıma geldim böyle grip görmedim.
Karşı komşuda olmuş aynı. Salgın var herkes hasta. Aciller de adım atacak yer yok
Covid değil dimi bu 🤔

Yok geçmiyor. Lanet bişey. Bi eklem ağrısı yaptı. Bi baş dönmesi yaptı kafayı kaldıramadım. Şimdi öksürük ses kısıklığı ile devam ediyor 🤷‍♀️ şu yaşıma geldim böyle grip görmedim.
Karşı komşuda olmuş aynı. Salgın var herkes hasta. Aciller de adım atacak yer yok
Oğlumun bu hafta ikişer ikişer yazılıları var. Ondan mutlaka okula gidiyor. Dün sabah kalktı. Başım ağrıyor dedi🤷Mecburen gitti. Yazılılar bitince aradı gidip aldım. Saat bir falandı uyudu akşam 7 ye kadar🤦Uyandı iki kaşık yemeği zor yedi yine uyudu. Sabah 5 te uyandırdım. Yazılıları var. Bugün iyi ama iştahsız ve yorgun biraz kırıklık var🤷
Havadan mı, yorgunluk mu, hastalık mı çözemedim🤦

Oğlumun bu hafta ikişer ikişer yazılıları var. Ondan mutlaka okula gidiyor. Dün sabah kalktı. Başım ağrıyor dedi🤷Mecburen gitti. Yazılılar bitince aradı gidip aldım. Saat bir falandı uyudu akşam 7 ye kadar🤦Uyandı iki kaşık yemeği zor yedi yine uyudu. Sabah 5 te uyandırdım. Yazılıları var. Bugün iyi ama iştahsız ve yorgun biraz kırıklık var🤷
Havadan mı, yorgunluk mu, hastalık mı çözemedim🤦
Ayy inşallah hasta olmaz. Gelince gitmek bilmiyor 🥺
Benim geçen yıl covidken yasadıklarıma cok benziyor çünkü, benim de 15 gün sesim çıkmamıştı hiç 🥺
Aynen 😒fısıldayarak konuştum bi ara. Sanki boğazını sıkıyorlar gibi konuşurken
Geçirmişsindir bence🤷Ama herkeste farklı yan etki yapıyor🤔
Belkide nevoş 😒

Çok geçmiş olsun mavişim acayip salgı durumları devam ediyor hala,covid filan değildir umarım gerçi test filanda yapılmıyor aetık.

X