Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeyize adettendir alınırİşte benim de bir merdane bir oklavam var mesela onları da annem almıştır![]()
Üstüne düşsen hepsini güzel yaparsınKurabiyeyi güzel yaparım o doğru![]()
Sen mi olmuştunŞu benim birinci olduğum mu![]()
KatılmazmışımŞimdi yarışma için kolları sıvasan günlük kahvaltıya benzemez o iş. Efso masa kurarsın. Nevoş yarışma yapsında gör fasülye olmazsan![]()
Şu pınar beyazı diyorsun. Ben pınar labneyi diyorumSen mi olmuştun3 lü olduk yaa
ilk 3 kişi kazanıyordu
Ona da heves ettim ama çabuk geçer dur bakalımÇeyize adettendir alınırartık baklava yapmayı biliyorsun. Bahanen kalmadı
![]()
Aynen sahur da yaptık ama kahvaltı yapmadık ondan sonraŞu pınar beyazı diyorsun. Ben pınar labneyi diyorumGerçi o sahurdu şimdi hatırladım.
Başka kahvaltı yapmadık mı![]()
O zaman ben yeni eve taşındığı da kahvaltı yaptık sonra yapmadık. Yani sponsorsuzAynen sahur da yaptık ama kahvaltı yapmadık ondan sonra2 sene bitti Pınar beyazın süresi dolduğuna göre
![]()
Yapılacaklar listesiOna da heves ettim ama çabuk geçer dur bakalım![]()
EyvahO zaman ben yeni eve taşındığı da kahvaltı yaptık sonra yapmadık. Yani sponsorsuzİki buçuk yıl olmuş
![]()
Baya oldu yaa aynenO zaman ben yeni eve taşındığı da kahvaltı yaptık sonra yapmadık. Yani sponsorsuzİki buçuk yıl olmuş
![]()
Bu mevsimde kahvaltı istemem korkmayınBaya oldu yaa aynen![]()
Böreği yıllar önce denemiştim çarşaf böreğini. OlmamıştıYapılacaklar listesi
İçli köfte
El açması baklava
Sırada el açması börek var![]()
Geçen Ramazanda iftar yaptık bu sefer de sahur yaparızBu mevsimde kahvaltı istemem korkmayın![]()
O unundan kaynaklı olmamıştırBöreği yıllar önce denemiştim çarşaf böreğini. Olmamıştı
Tadı iyiydi de yufkalar yırtıldı hep![]()