- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Hep malzeme eksikliğindenİşte benim de bir merdane bir oklavam var mesela onları da annem almıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep malzeme eksikliğindenİşte benim de bir merdane bir oklavam var mesela onları da annem almıştır
Çeyize adettendir alınır artık baklava yapmayı biliyorsun. Bahanen kalmadıİşte benim de bir merdane bir oklavam var mesela onları da annem almıştır
Üstüne düşsen hepsini güzel yaparsınKurabiyeyi güzel yaparım o doğru
Sen mi olmuştun 3 lü olduk yaa ilk 3 kişi kazanıyorduŞu benim birinci olduğum mu
KatılmazmışımŞimdi yarışma için kolları sıvasan günlük kahvaltıya benzemez o iş. Efso masa kurarsın. Nevoş yarışma yapsında gör fasülye olmazsan
Öyle canımÜstüne düşsen hepsini güzel yaparsın
Şu pınar beyazı diyorsun. Ben pınar labneyi diyorumGerçi o sahurdu şimdi hatırladım.Sen mi olmuştun 3 lü olduk yaa ilk 3 kişi kazanıyordu
Ona da heves ettim ama çabuk geçer dur bakalımÇeyize adettendir alınır artık baklava yapmayı biliyorsun. Bahanen kalmadı
Aynen sahur da yaptık ama kahvaltı yapmadık ondan sonra 2 sene bitti Pınar beyazın süresi dolduğuna göreŞu pınar beyazı diyorsun. Ben pınar labneyi diyorumGerçi o sahurdu şimdi hatırladım.
Başka kahvaltı yapmadık mı
O zaman ben yeni eve taşındığı da kahvaltı yaptık sonra yapmadık. Yani sponsorsuzİki buçuk yıl olmuşAynen sahur da yaptık ama kahvaltı yapmadık ondan sonra 2 sene bitti Pınar beyazın süresi dolduğuna göre
Yapılacaklar listesiOna da heves ettim ama çabuk geçer dur bakalım
EyvahO zaman ben yeni eve taşındığı da kahvaltı yaptık sonra yapmadık. Yani sponsorsuzİki buçuk yıl olmuş
Baya oldu yaa aynenO zaman ben yeni eve taşındığı da kahvaltı yaptık sonra yapmadık. Yani sponsorsuzİki buçuk yıl olmuş
Bu mevsimde kahvaltı istemem korkmayınBaya oldu yaa aynen
Böreği yıllar önce denemiştim çarşaf böreğini. OlmamıştıYapılacaklar listesi
İçli köfte
El açması baklava
Sırada el açması börek var
Bahar bekle biziiiBu mevsimde kahvaltı istemem korkmayın
Eee o çekiştirirken yırtılır zatenBöreği yıllar önce denemiştim çarşaf böreğini. Olmamıştı
Tadı iyiydi de yufkalar yırtıldı hep
Geçen Ramazanda iftar yaptık bu sefer de sahur yaparızBu mevsimde kahvaltı istemem korkmayın
O unundan kaynaklı olmamıştır yoksa çok kolayBöreği yıllar önce denemiştim çarşaf böreğini. Olmamıştı
Tadı iyiydi de yufkalar yırtıldı hep