Canım öğle sonu kursa gidiyorum. Kursta net çekmiyor ondan bakamıyorum. Yeni eve geldimNevreste abla mesaj attım gördün mü
Kraliçe geldi açılınCanım öğle sonu kursa gidiyorum. Kursta net çekmiyor ondan bakamıyorum. Yeni eve geldim
Hangi konuda haklı çıkıyorsunTamam haklı cıkarsam bir dahaki ay işkembeli börek yapıcak mısın
Sende az değilsin, nazar değer diye gizlemek istiyorsunyok ben girmem, herkes olmuş usta
Hem Benim fasulye olmayacagım konusunda hem senin fasulye olacağın konusundaHangi konuda haklı çıkıyorsun
Olsa keske gururla söylerdim gerçekten canomSende az değilsin, nazar değer diye gizlemek istiyorsun
İşkembeli değilde kıymalı yaparım. Senin gidişini kutlarız.Hem Benim fasulye olmayacagım konusunda hem senin fasulye olacağın konusunda
Makarnayı yengen mi kesti açtıOlsa keske gururla söylerdim gerçekten canomiçimde yok
Onu ben yaptım da borekle bir değil ki oo, minnacık uzun hamurMakarnayı yengen mi kesti açtı
Ohooo su böreğiyle kıymalıyla 1. Oluruz yav kötü tarifine giriyoruz iddaayaİşkembeli değilde kıymalı yaparım. Senin gidişini kutlarız.
Sen kazanırsan da su böreği yapıyorsun
Başkası kazanırsa da yola devam
Yağlı hamur açarsın oklava merdane gerek olmadanOnu ben yaptım da borekle bir değil ki oo, minnacık uzun hamuronu da kırk saatte becerdim belim koptu
Yarışma içi demedim zaten kendi aramızdaOhooo su böreğiyle kıymalıyla 1. Oluruz yav kötü tarifine giriyoruz iddaaya
Heeeeeee onu bilmiyirum canom anlatırsınızYağlı hamur açarsın oklava merdane gerek olmadan
Cesaret edemedin dimiiiğğ sen de biliyosunYarışma içi demedim zaten kendi aramızda
İnşallah her şey güzel gider, gönlüne göre olur cancağızım
Oyyyy muhteşem çok sevindimrabbim bu gece hürmetine mutlu günler göstersin, sevinç gözyaşları nasip etsin inşallah yasocaniimm dualardasin balım
Amin canlar, Allah razı olsun.Çok mübarek bir zamana denk geldi. Dualarımız seninle yasom