- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bence sen edemiyorsunCesaret edemedin dimiiiğğ sen de biliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen edemiyorsunCesaret edemedin dimiiiğğ sen de biliyosun
Amin canım benim inşallahAmin canlar, Allah razı olsun.
Evet çok mübarek bir günde haber geldi, Rabbim herkesi muradına erdirsin inşallah
Ben başlattım ya iddiayı laBence sen edemiyorsun
Ben varım dedim ama sen caymaya çalışıyorsun. Lafı dolandırmaBen başlattım ya iddiayı la
Dert cekmektenseÇeke çeke açıyorsun işte ama Nevreste yapmıyor ki
Hayır ya ben yarısmada cezalı yemek yapalım diyorum tamam yarışma dışı olsun mademBen varım dedim ama sen caymaya çalışıyorsun. Lafı dolandırma
Neyse bu konuşma bi yere varamayacak gibi görünüyor. Oylama sonrası görüşelim
Hakkındır nevoşÖnümüzdeki ay popüler tarifler bende
AnlaştıkHayır ya ben yarısmada cezalı yemek yapalım diyorum tamam yarışma dışı olsun madem
Kesin alırımHakkındır nevoş
Anlaştık
Tamam canımCanım öğle sonu kursa gidiyorum. Kursta net çekmiyor ondan bakamıyorum. Yeni eve geldim
Maşallah, ne kadar katılım olmuş. Herkesin ellerine sağlık. Başta bana olmak üzere herkese bol şansİlk mesajımız düzenlendi kontrol edelim oylamaya geçeceğiz:)
Tatlı Tarifi - En Kolay,En Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Fırın Sütlaç - Destan Vanilin Sponsorluğunda:KK56: Süt Helvası - İçim Süt Sponsorluğunda...www.kadinlarkulubu.com
Ayrıca ilk sayfada yazan kuralları hatırlayalım.
-Yarışmaya katılan üyelerimizin tariflerini profillerde veya başka konularda paylaşmaları yasaktır.Oylama zamanı ''Yarışma başladı, bende katıldım ''gibi tarifine oy talep etmek ,yönlendirme yapmak yasaktır.
Kukrim
Jou
ASSOSyal
WunderLost
C A N O
Margaret Hale
yasminsay
Zekta1
yenGEnC
M Msspinkie
karamel Latte
Oriana