- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Şırnak ta hava erken kararıyorBirde fotoğraf çekmek zor oluyor. Hava kararmasın derdi oluyor
Ondan hızlı hızlı yapılıyor ve mutfak talan
Işık çok farkediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şırnak ta hava erken kararıyorBirde fotoğraf çekmek zor oluyor. Hava kararmasın derdi oluyor
Aynı bende öyleyimOndan kimse yokken yapıyorum ya da onları mutfağa sokmuyorum
Hee valla cano stres yok ohBu ay dinlenmedesin
Valla abla gerçekten büyük emek,çaba, cefa ,hepsi varBirde fotoğraf çekmek zor oluyor. Hava kararmasın derdi oluyor
Tarif yaparken de öyle oluyor muAynen ben bir yandan toparlarım
Ben de heyecanlanıyorum hahahahajajahaBen birde çok agrasif oluyorum ya tarif yaparken
Valla herturlu duygu durum birbirine giriyor tek heyecan olsa keskemBen de heyecanlanıyorum hahahahajajaha
İşte en geç dört gibi yapmak lazımŞırnak ta hava erken kararıyor
Işık çok farkediyor
Hayır tabi kiTarif yaparken de öyle oluyor mu
Kocam genelde evde olduğu için pek öyle dertlerim olmadıHa birde komşu vakası var tabi komşu gelecekmi edecekmi
Makarnada cok zordu mesela o krema soğuyup taş gibi olmadan hem fotoğraflayıp hem yemek zorundaydıkHayır tabi ki
Bulaşık makinesi boşsa bir yandan doldurup alan açıyorum. Açıkcası kategoriye bağlı
Aynen öyle yaMakarnada cok zordu mesela o krema soğuyup taş gibi olmadan hem fotoğraflayıp hem yemek zorundaydık
Benim çıbık makarnam hâlâ pişmeyi bekliyor, yarın akşam yapıp da yiyeyim bari.Makarnada cok zordu mesela o krema soğuyup taş gibi olmadan hem fotoğraflayıp hem yemek zorundaydık
O yüzden bu tatlı pasta kategorilerini daha cok seviyorum ben, istediğin saatte yap istedigin zaman fotograflaAynen öyle ya
Benim için beyti de öyle olduHava soğuk ve balkonda sunum yapmam lazım
Fırın sıcaktı tekrar fırına bulunduğu kaplarla koydum
Eşim yoktu akşam ona yeniden hazırladım
Kremalı mantarlıııBenim çıbık makarnam hâlâ pişmeyi bekliyor, yarın akşam yapıp da yiyeyim bari.
Acep kremalı mantarlı mı yapsam, sucuklu salçalı mı?
10 yıldır yarışmalara katılıyorum. Sütlü tatlılar ve pastaya neredeyse hiç katılmadımO yüzden bu tatlı pasta kategorilerini daha cok seviyorum ben, istediğin saatte yap istedigin zaman fotografla
Hayır salçalı ondaydıKremalı mantarlııı
Yarın mantar alayım o zaman.Kremalı mantarlııı
Pasta yapmayı sevmediğini biliyorum sütlü tatlılara neden katılmadın10 yıldır yarışmalara katılıyorum. Sütlü tatlılar ve pastaya neredeyse hiç katılmadım
Şerbetli yapmışımdırBir defada pasta