- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Evet abla inşallahBugünmü ameliyatı güzel haberlerini alalımda bir an önce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet abla inşallahBugünmü ameliyatı güzel haberlerini alalımda bir an önce.
Ne ameliyatı olacak şimdi.Evet abla inşallah
Abla özelden demişti ben demiyim şimdi kendisi demek isterse.Ne ameliyatı olacak şimdi.
Tamamdır anladım pericim..Abla özelden demişti ben demiyim şimdi kendisi demek isterse.
Cinsiyet değiştirme diyolla burdaTamamdır anladım pericim..
Bende iyiyim sağol dişten haber bekliyorum geçiciler tkılacakta bıktım resmen artıkCinsiyet değiştirme diyolla burda
Sen nasılsın ablacım
Günaydın bebişimmm kaçta ameliyatGünaydın
Biran önce tamamiyle tamamlansada rahatlasanBende iyiyim sağol dişten haber bekliyorum geçiciler tkılacakta bıktım resmen artık
İzledim valla ilk isim ona bakmak oldu pislik mahlukSinan 4 yıl önce 13 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuğa tecavüz etmiş
Ben balık kocam ikizler sen benden 1 yıl 1 gün büyüksünSizde mi kova-ikizlersiniz yoksa
Hayır canım geçmedi Ama bir tık daha katlanır seviyede sanırım. Bilmiyorum, doğru düzgün olmadan hamile kaldımYavrimu, doğum sonrası şu rahatsızlığın geçti mi?
Her korunmasız tek atmada gebe mi kalacaksın yavrimu böyleBen balık kocam ikizler sen benden 1 yıl 1 gün büyüksün
Hayır canım geçmedi Ama bir tık daha katlanır seviyede sanırım. Bilmiyorum, doğru düzgün olmadan hamile kaldım
Reis 3 tane diyor belki onu dinlerimHer korunmasız tek atmada gebe mi kalacaksın yavrimu böyle
Aslan 6 yaşına gelene kadar 4 yap tam olsun ne diyeyim.Reis 3 tane diyor belki onu dinlerim
Olamaz mı, olabilirAslan 6 yaşına gelene kadar 4 yap tam olsun ne diyeyim.
Olamaz mı, olabilir