- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Yeni bir arkadaş galibaAynen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir arkadaş galibaAynen öyle
Evet canım öğrenecekYeni bir arkadaş galiba
Ben de bütün evi birbirine katıyorum ya tarif günü, nasıl başarıyorum bilmemŞekilden şekile giriyoruz. Mutfak desen ayaklanmış gidiyor. Kağıt kalem elimizde proje gibi çiziyoruz.
Bazıları da kopyala yapıştır yapıyo
Kimmmm deyooomEvet canım öğrenecek
Ayıp canım söylenmezKimmmm deyooom
YabancimiyimAyıp canım söylenmez
Yürek yemişAma o zaman bana sorulmuyordu. Onun amacı eski konu açmamak. Şimdi bu mümkün değil. Bana sorulmadan yapılmıyor. Zaten arkadaş konu açmadı bana gönderdi
Hepimiz aynıyız emin olBen de bütün evi birbirine katıyorum ya tarif günü, nasıl başarıyorum bilmem
Valla yüreğin her türlüsü u yemiş hemde kızarmışı, haşlanmışı,mangaliYürek yemiş
Anlık fotograf cektigimiz için mi böyle oluyor ki, normalde hiç dağınık çalışmamHepimiz aynıyız emin ol
Sabah kaldım. Baktım güneş var. 9 da başladım yapmaya.
Balkona masa kurdum.
Örtüsünü ütüledim
Sunum çek tekrar mutfağı topla vs.
Darısı size artık
ÖğrenecekValla yüreğin her türlüsü u yemiş hemde kızarmışı, haşlanmışı,mangali
Aynen ben bir yandan toparlarımAnlık fotograf cektigimiz için mi böyle oluyor ki, normalde hiç dağınık çalışmam
Ay bir de sayfa açasım geliyo yooh yooh bana göre değil.
Tabisiiiii hadi bakalimÖğrenecek
Aynen fotoğraf çektiğimiz için öyle oluyor. Yoksa bu kadar dağılmaz tabiAnlık fotograf cektigimiz için mi böyle oluyor ki, normalde hiç dağınık çalışmam
Ay bir de sayfa açasım geliyo yooh yooh bana göre değil.
Ben birde çok agrasif oluyorum ya tarif yaparkenAynen fotoğraf çektiğimiz için öyle oluyor. Yoksa bu kadar dağılmaz tabi
Foto oyalıyor
Yanında karışan, dolaşan çocuk olunca daha zor oluyorBen birde çok agrasif oluyorum ya tarif yaparken
Valla kızım evdeyse Allah aşkına annem mutfağa girme diyorum bı adapte olmaya çalışıyorum hem yap hem çek zor oluyor sinir yükleniyor bir. Tarif günü bambaşka yaYanında karışan, dolaşan çocuk olunca daha zor oluyor
Bu ay dinlenmedesinValla kızım evdeyse Allah aşkına annem mutfağa girme diyorum bı adapte olmaya çalışıyorum hem yap hem çek zor oluyor sinir yükleniyor bir. Tarif günü bambaşka ya
Birde fotoğraf çekmek zor oluyor. Hava kararmasın derdi oluyorValla kızım evdeyse Allah aşkına annem mutfağa girme diyorum bı adapte olmaya çalışıyorum hem yap hem çek zor oluyor sinir yükleniyor bir. Tarif günü bambaşka ya
Ondan kimse yokken yapıyorum ya da onları mutfağa sokmuyorumYanında karışan, dolaşan çocuk olunca daha zor oluyor