- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Aman onda aksiyon çokDişini kırmasını hatırlıyor musun elticim? @alsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman onda aksiyon çokDişini kırmasını hatırlıyor musun elticim? @alsem
Milletin hayal dünyası çok genişYa sen kim netten alıntı ile yarışmaya katılmış söylesene şuan çok canım bu kaosu çekti
Talebi oldu bende kendiniz yapacaksınız dedimYa sen kim netten alıntı ile yarışmaya katılmış söylesene şuan çok canım bu kaosu çekti
İyi bende netten bulim bir tarif. Paylaşayım olsun bitsinTalebi oldu bende kendiniz yapacaksınız dedim
Kiiim Allah aşkınaTalebi oldu bende kendiniz yapacaksınız dedim
Size de kaos lazım. Hemen damlıyorlarKiiim Allah aşkına
Eskiden tarih yazılı kağıt ile paylaşırdık konuyu. Gerçi ben takvim yaprağı koyardım.Talebi oldu bende kendiniz yapacaksınız dedim
Bende yakalarımİyi bende netten bulim bir tarif. Paylaşayım olsun bitsin
Senin için geçti Bor’un pazarıİyi bende netten bulim bir tarif. Paylaşayım olsun bitsin
Gizli kaosculardan kim kaldiSize de kaos lazım. Hemen damlıyorlar
Burda uçan kaçan yakalanırBende yakalarım
Ama o zaman bana sorulmuyordu. Onun amacı eski konu açmamak. Şimdi bu mümkün değil. Bana sorulmadan yapılmıyor. Zaten arkadaş konu açmadı bana gönderdiEskiden tarih yazılı kağıt ile paylaşırdık konuyu. Gerçi ben takvim yaprağı koyardım.
O zamanlarda böyle sıkıntılar yoktu sanki.
Çok rahatladım sormaSenin için geçti Bor’un pazarı
Tabi yav biz de öyle sunum için ateş falan yakarken ortalığı neyim yakalımTalebi oldu bende kendiniz yapacaksınız dedim
Orası sırGizli kaosculardan kim kaldi
Harbi kim o yürek yimis vatandaş
FBı ajanı nevosBurda uçan kaçan yakalanır
İlla çatlatacakOrası sır
Aynen öyleTabi yav biz de öyle sunum için ateş falan yakarken ortalığı neyim yakalım
Kın kın kınadım suan seni margiSenden bahsettiğini yeni fark etmem peki…
Şekilden şekile giriyoruz. Mutfak desen ayaklanmış gidiyor. Kağıt kalem elimizde proje gibi çiziyoruz.Tabi yav biz de öyle sunum için ateş falan yakarken ortalığı neyim yakalım