Hadi yaaaBu adamın mevzuya hiç hakim değilim, espri yapamıyorum o yüzden.
nasil gerdan kiriyor konusurkenBakışları ile yiyor resmen sapık
Okulda oluyorum, izleyemiyorum. Ama bu ara bu tipsizi sık görüyorum.Hadi yaaaşanslısın
her yerdeOkulda oluyorum, izleyemiyorum. Ama bu ara bu tipsizi sık görüyorum.
Gözüne Müge ' yi kıstırdı tabi. Bi şansını denemek istedinasil gerdan kiriyor konusurken
Bildiğin sapık adam. 50 55 yaş üstü anası yaşında ki kadınlara cinsel içerikli mesajlar atıp taciz ediyorOkulda oluyorum, izleyemiyorum. Ama bu ara bu tipsizi sık görüyorum.
Hindistan cevizi koy tamamdırO tatlıyı neyle süslesem onu bulamıyorum ya. Dümdük koyamam ki. Kremşanti mi yapsam diyorum ya da çilenk. Ya da kare çikilata? Sence?
ya olabilme ihtimali var icindeGözüne Müge ' yi kıstırdı tabi. Bi şansını denemek istedi
Psikolojisi hiç iyi değil. Ona göre o isteyince hiç bişeyin olmama ihtimali yokya olabilme ihtimali var icinde
Fasulyeyiz de o kadar da değil ajsjsjsjjHindistan cevizi koy tamamdır
UuuuFasulyeyiz de o kadar da değil ajsjsjsjj
Süsleme boşverO tatlıyı neyle süslesem onu bulamıyorum ya. Dümdük koyamam ki. Kremşanti mi yapsam diyorum ya da çilenk. Ya da kare çikilata? Sence?
Hoşuna gitti
Çiğnemeden bütün yutarsa tamamdırHoşuna gitti
Zaten öyle yiyordurÇiğnemeden bütün yutarsa tamamdır
1. 5 ekmek yiyor dogruZaten öyle yiyordur
Yazıklağr olsun ben de diyorum ki fasulyeyim diye sallamazlık etmeyeyim, güzel olsun, görsel şölene benim de bir katkım olsun. PüüüüüüüSüsleme boşver
Çikolata ile süsleYazıklağr olsun ben de diyorum ki fasulyeyim diye sallamazlık etmeyeyim, güzel olsun, görsel şölene benim de bir katkım olsun. Püüüüüüü
Evet o da alternatiflerim arasında. Ama öyle çok renksiz olur.Çikolata ile süsleGeçen gördüm çikolata rendelenmişti Çok iyi duruyordu