- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Üstüne Antep fıstığı Beyaz çikolata ve sütlü çikolataEvet o da alternatiflerim arasında. Ama öyle çok renksiz olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne Antep fıstığı Beyaz çikolata ve sütlü çikolataEvet o da alternatiflerim arasında. Ama öyle çok renksiz olur.
Dumduk yap çok zorlama kuzuO tatlıyı neyle süslesem onu bulamıyorum ya. Dümdük koyamam ki. Kremşanti mi yapsam diyorum ya da çilenk. Ya da kare çikilata? Sence?
Antep fıstığı tabiiiiiiii yaa yeşil yeşil güzel durur ama bil bakalım kimin evinde Antep fıstığı yokÜstüne Antep fıstığı Beyaz çikolata ve sütlü çikolata
Ulan fıstıklığı olan insanın bile evinde yoksa biz ölelim öleliimAntep fıstığı tabiiiiiiii yaa yeşil yeşil güzel durur ama bil bakalım kimin evinde Antep fıstığı yok
Antep fıstığı tabiiiiiiii yaa yeşil yeşil güzel durur ama bil bakalım kimin evinde Antep fıstığı yok
Heeeee gidip paraylan fıstık aldimUlan fıstıklığı olan insanın bile evinde yoksa biz ölelim öleliim
Antep fıstığı tabiiiiiiii yaa yeşil yeşil güzel durur ama bil bakalım kimin evinde Antep fıstığı yok
Siz ikiniz çok süs koymayin azcikin olsunUlan fıstıklığı olan insanın bile evinde yoksa biz ölelim öleliim
Yok mu bir tutam bileAntep fıstığı tabiiiiiiii yaa yeşil yeşil güzel durur ama bil bakalım kimin evinde Antep fıstığı yok
Aynen yaUlan fıstıklığı olan insanın bile evinde yoksa biz ölelim öleliim
Bu sene hiç toplamamışlar, direkt ağacın üzerinde satmışlar.Ulan fıstıklığı olan insanın bile evinde yoksa biz ölelim öleliim
+1000Siz ikiniz çok süs koymayin azcikin olsun
Bi silkelenelim bakayım belki bir kilo falan çıkar hahshhsshhshsYok mu bir tutam bile
Ya sen sus zaten 1.sin
Benimki kendinden süslüSiz ikiniz çok süs koymayin azcikin olsun
Benim bile o kadar vardırBi silkelenelim bakayım belki bir kilo falan çıkar hahshhsshhshs
İyi tarlasıyla satmamışlarBu sene hiç toplamamışlar, direkt ağacın üzerinde satmışlar.
Amin aminYa sen sus zaten 1.sin
Parasından verselerdi bariBu sene hiç toplamamışlar, direkt ağacın üzerinde satmışlar.
Fasulye olmuş gidiyorsuuuunAmin amin
Tarlasıyla satıp tekrar tarla aldı geçtiğimiz yaz. Şimdi de satamıyor ki ev kredisine girelim. Tam kocamlık iş.İyi tarlasıyla satmamışlar
Olmadan inanmamFasulye olmuş gidiyorsuuuun