Cudana oyum sana :)
Çünkü ben bu kategoriyi olumlu algılayarak oy verdim
Yani kendini çok seven kendiyle barışık :)
Kendini beğenmiş, hep kötü algılanıyor ama... Şahsen burda kendimi görmek isterdim :)
Kendini beğenmiş insanın, özgüvenine hayranımdır hep. Çok ciddiyim. Keşke ben de olabilsem diye düşünürüm hep. Ama ben biri bana iltifat edince kızarıyorum !
Yani kötü anlamda bakmayın bence . Kazen filan da kendini beğenmiş bence, Laale de öyle ... Kendinden emin kişilikler yani bu insanlar. Seviyorlar kendilerini, cümleleri net ve sert ! İçlerinden ne geliyorsa ....
Ben oyumu Tryamour 'a verdim mesela. Onun yorumlarında her zaman bir özgüven vardır. Ayrıca kendisini severim de, dertleşmişliklerimiz çoktur.
Bu kategori de birinci olmayı isterdim
tatlım katlıyorum bende bır arkadasıma verdım yazdıklarından oturu özgüvenı sağlam görünüyor dıye.kotu algılanmadım ınsallahKendini beğenmiş, hep kötü algılanıyor ama... Şahsen burda kendimi görmek isterdim :)
Kendini beğenmiş insanın, özgüvenine hayranımdır hep. Çok ciddiyim. Keşke ben de olabilsem diye düşünürüm hep. Ama ben biri bana iltifat edince kızarıyorum !
Yani kötü anlamda bakmayın bence . Kazen filan da kendini beğenmiş bence, Laale de öyle ... Kendinden emin kişilikler yani bu insanlar. Seviyorlar kendilerini, cümleleri net ve sert ! İçlerinden ne geliyorsa ....
Ben oyumu Tryamour 'a verdim mesela. Onun yorumlarında her zaman bir özgüven vardır. Ayrıca kendisini severim de, dertleşmişliklerimiz çoktur.
minareyi çaldım kılıfıda bu
şekerim oylama açık ki kılıf uydurcak olan vermezdı
Kendini beğenmiş, hep kötü algılanıyor ama... Şahsen burda kendimi görmek isterdim :)
Cudana oyum sana :)
Çünkü ben bu kategoriyi olumlu algılayarak oy verdim
Yani kendini çok seven kendiyle barışık :)
minareyi çaldım kılıfıda bu
Chess Cudana ile aramı bozmaya çalışıyorsan, sana şunu gönderiyorum
Canımsın sen beni gerçekten çok iyi tanımışsın :)
Ama bak çogu kişi kibirli olarak algılıyor,
evet kendni begenmek aslında dozunda oldugu zaman gerçekten çok güzel bir şey :)
yılın en adı hiç bıyerlerde geçmeyen üyesi benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?