En kendini beğenmiş Kadınlar Kulübü üyesi ?

En kendini beğenmiş Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    137
Cudana oyum sana :)
Çünkü ben bu kategoriyi olumlu algılayarak oy verdim
Yani kendini çok seven kendiyle barışık :)

Kendini beğenmiş, hep kötü algılanıyor ama... Şahsen burda kendimi görmek isterdim :)
Kendini beğenmiş insanın, özgüvenine hayranımdır hep. Çok ciddiyim. Keşke ben de olabilsem diye düşünürüm hep. Ama ben biri bana iltifat edince kızarıyorum !
Yani kötü anlamda bakmayın bence . Kazen filan da kendini beğenmiş bence, Laale de öyle ... Kendinden emin kişilikler yani bu insanlar. Seviyorlar kendilerini, cümleleri net ve sert ! İçlerinden ne geliyorsa ....
Ben oyumu Tryamour 'a verdim mesela. Onun yorumlarında her zaman bir özgüven vardır. Ayrıca kendisini severim de, dertleşmişliklerimiz çoktur.
Bu kategori de birinci olmayı isterdim :47:

minareyi çaldım kılıfıda bu:19::19::19:

:1::1:

Kendini beğenmiş, hep kötü algılanıyor ama... Şahsen burda kendimi görmek isterdim :)
Kendini beğenmiş insanın, özgüvenine hayranımdır hep. Çok ciddiyim. Keşke ben de olabilsem diye düşünürüm hep. Ama ben biri bana iltifat edince kızarıyorum !
Yani kötü anlamda bakmayın bence . Kazen filan da kendini beğenmiş bence, Laale de öyle ... Kendinden emin kişilikler yani bu insanlar. Seviyorlar kendilerini, cümleleri net ve sert ! İçlerinden ne geliyorsa ....
Ben oyumu Tryamour 'a verdim mesela. Onun yorumlarında her zaman bir özgüven vardır. Ayrıca kendisini severim de, dertleşmişliklerimiz çoktur.
tatlım katlıyorum bende bır arkadasıma verdım yazdıklarından oturu özgüvenı sağlam görünüyor dıye.kotu algılanmadım ınsallah:1:

bu kategoride yer aldığım için mutluyumm benim kendime özgüvenimi takdir etmişler ki hem benım adımı verip bide oylarını bana kullanmışlar :1: keşke birinci olsammmmmm kendime olan olağanüstü sevgimle bunu hakediyorumm :12:

kendime vereyim dedim olmadı yaa carrie nasıl becerdi acaba kıskandım :27::27::27:

kankam bana niye oy vermedin yoksam beni beğenmiyor musuuun?:30::30::30::30::30::30::52::52::52::52::52:

dışarıya oy kaçırıyon olmaz ama ahahaa:37:

keri balım üstteki yorumları okursan anlarsın sana neden oy verdiğimi
bence senin kendine güvenin hava olarak alıglanabilir ama ajaakskkdjdjfkf(şair burda yalandan çarpılıyor):27::27:

dostum yalan söyleyemem burnun havalarda hep
çok kendini beğeniyosun panpa belki sana ders olur akıllanırsın diye oyumu sana verdim.
kendini beğenmiş ükela maymun:37::60::60::60:

Kendini beğenmek güzeldir yerinde ve dozunda...
Burda adı geçenlerinde o dozu koruyup özgüvenle bunu farkettirdiklerini düşünüyorum.
Oy verdiğim kişiyi de takip ettiğim çok olur severim aslında
Yani kimse darılıp gücenmesin..
Bir kılıf da ben mi uydurmuş oldum:1::1::1:
Ciddiyim ama ya:19: :1::1::1:

Son düzenleme:

Katılıyorum :42::42::42:

Kimine göre kötü bir kategori, kimisi daha yumuşak bir görüşle bakmış olaya.
Sağolun arkadaşlar. :D:D:p

Kötü düşüncelerle oy verilmişse benden önde olacak isimler var bence orada, onu da belirteyim.
Ama olabilir tabi. Net üzerinden de enerjimin tutmadığı çok insan var ne de olsa. :D
Saygı duyuyorum. :31:

Son düzenleme:
Cudana oyum sana :)
Çünkü ben bu kategoriyi olumlu algılayarak oy verdim
Yani kendini çok seven kendiyle barışık :)

Canımsın sen beni gerçekten çok iyi tanımışsın :)

Ama bak çogu kişi kibirli olarak algılıyor,
evet kendni begenmek aslında dozunda oldugu zaman gerçekten çok güzel bir şey :)

Oyum elmayra ya kesinlikle kötü niyet ile vermedim bu oyu....

Onun dik duruşunu çok taktir ediyorum....

Cevapları da çok güzel, doğru ve yerinde....

Canımsın sen beni gerçekten çok iyi tanımışsın :)

Ama bak çogu kişi kibirli olarak algılıyor,
evet kendni begenmek aslında dozunda oldugu zaman gerçekten çok güzel bir şey :)

Canım bu listeye olumlu tarafından bakıyorsak,benim adayımda sensin.
Oyumu kullanayım.:42:

Back