En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

[
Kaynana Boğan :)
Malzemeler:250 gr margarin (veya tuzsuz tereyagi),1 bardak pudra sekeri,2 yumurta,1 bardak un,Aldigi kadar nisasta,1 kabartma tozu

hayatımda oturupta kurabiye yediğimi bilmem takiii bunu tadana kadar bağımlılık yapıyor lezzeti nerdeyse 1 tepsi yicemmm anneme söledim inanmıyo yemezsin sen diyodu geldiğinde onada yaptım bayıldı gerçekten nefis bi tarif ellerine sağlık

afiyet olsun cansuu

bende tüm anneelerin ve annee adaylarının Anneler Gününü kutluyorum.......

kendinize ve umutlarınıza iyi bakın kızlar, iyi pazarlar....

herkese meraba,anneler gününü ben de tüm annelerin ve adayların kutluyorum canlarım..Allah inşallah bize de kutlamayı nasip eder diyorum(bebişlerimizle,bir gün inşallah)

herkese meraba,anneler gününü ben de tüm annelerin ve adayların kutluyorum canlarım..Allah inşallah bize de kutlamayı nasip eder diyorum(bebişlerimizle,bir gün inşallah)
aminnnnnnnnn inşallah canım aminnnnnnnnnn inanıyorum seneye hayırlısı ile anne olacağız tüm bebek özlemi çekenlerin özlemi son bulacak inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar inşallah herkes tadar bu annelik duygusunu çok dua ettim ben doğumda....

kızlar merhaba topici uzun zamandır takip ediyorum ama siftah bugüneymiş.hımm gelelim mevzuya pazar günü tocişim geliyor ama ben ne tür bir tatlı yapacağıma karar veremedi.önce dilber dudağı mı yapsam dedim ama çok uğraştırır diye vazgeçtim ha birde tutmama durumu var ve son günlerde yapacak vaktim yok.şöle kolay ama lezzetli ve hafif bişeyler çıkarmı kesenizden bi karıştırsanız size zahmet.şimdiden teşekkürler ediyorum hatunlar hadin görüşmek üzere baaaaykaydirigubbakcemile2

foruma bi göz atarsan hem pratik , hem kolay hemde çok lezzeettli tarifler bulabilirsin canım, kesemizin hepsini foruma boşalttık biz:)))))))şakkıdı

hoşgeldin arkadaşım,KONUMUZUN İÇİNDEKİ BÜTÜN TARİFLERİN İSİM VE SAYFA NUMARALARI SAYFA 184 DEDİR....bu sayfaya bi bak istersen..
foruma bi göz atarsan hem pratik , hem kolay hemde çok lezzeettli tarifler bulabilirsin canım, kesemizin hepsini foruma boşalttık biz:)))))))şakkıdı

çok yerinde bi tespit royallcim..:)

kızlar domatesler bollaşınca eskiden sık yaptığım domatesli köfteli bi tarif geldi aklıma sizlerle paylaşayım yalnız göz kararı yazacam ,siz ayarlarsınız ölçülerini...kaydirigubbakcemile5

domates soslu köfte

köftelerimizi normal hazırlıyoruuz yuvarlak şekil veriyoruz ve teflon tavada az yağda biraz önlü arkalı kızartıyoruzve kenara alıyoruz;

diğer tarafta, domateslerin kabuklarını soyup rendeliyoruz üzerine 1,5-2 bardak kadar su koyup tencere ye alıp birazda şeker ve tuz ilave ederek biraz koyulaşana kadar pişiriyoruz,daha sonra hazırladığımız köftelerimizi ilave edip birlikte pişiriyoruz,gerçekten çok güzel ve lezzetli bir tariftir denemenizi tavsiye ederim.a.s...

sabah işe gelirken buzluktan köfte çıkarmıştım akşam bu şekilde yapıcam

hıııııııııııııııım benim de bayıldığım bi köfte tarifi olmuş bu royallcim..sağolasın..

merhabalar kızlar. bende bu topiği geç farkedenlerdenim.:kedi: konuyu başlatan arkadaşımla yani ezineyle meslektaşmışız ama malesef ezinecim ben senin gibi marifetli değilim ya. ben ancak tarif alanlardan olayımda kendimi geliştireyim biraz.

ah canım benim ya..o kadar da marifetli adletmiyorum aslında ben kendimi...sadece denemeyi seviyorum ve denediklerimi de paylaşıyorum..siz de evde yaptıklarınızı burda bi paylaşsanız sizden marifetlisi olmaz yani:))çünkü eminim herkes evde güzel yemekler yapıyodur..yoksa kimse aç kalmıyo evde neticede:)o nedenden mütevelliiiiiiiiiiit senin paylaşımlarını da döööört gözle bekliyoruz..

kızlar selam ben gecen yıl pasta kursuna gittim 1 sene degişik tariflerim süslemelerim ve püf noktalarım var hepsini paylasıcam sizinle benide aranıza alırmısınızzz

alırlar alırlar hatta ben şahsen aldım bile böyle güzel bilgileri paylaşan birini nasıl olur da almayız. hoşgeldin. bekliyoruz tariflerini püf lerini resimlerle birlikte ama lütfeen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…