En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

kızlar aslında elimde bunun gibi değişik tarifler var ama hepsini tek tek denemeden yayınlamak istemediğimden yayınlayamıyorum..dolayısıyla güzel olacaklarsa da hep birlikte mahrum kalıyoruz...

ben ısrarla hevuçlu tatlının yapılışı ve resmini bekliyorum :CüvCüv:

angelgözde nin pastası canım,sadece malzemeler var.ben havuçlu tatlıları çok severimde acaip merak ettim :)) sen kudretullahın resmini ekleyecek misin ezineciğim

grnt002ec.jpg

grnt004gn.jpg

grnt005l.jpg

kudretullah tam not aldı kızlar..

günaydın hatunlar,nasılsınız? ben sabah sabah kudretullah ı gördüm nasıl olabilirim ki delikafaduldendelikafadulden adet olmuşum zaten canım hep tatlı çekerken bu çok iyi geldi ezineciğim gözüm doydu hiç değilse,ellerin dert görmesin muhteşem görünüyor a.s.

of ya tam yazacaktım bende zamanım doldu çıkıyorum kızlar mutlaka döneceğim geri

ooo harika GÖRÜNÜYOR. ELLERıNE SAĞLIK.
beğenmenize sevindim su.aycım
günaydın hatunlar,nasılsınız? ben sabah sabah kudretullah ı gördüm nasıl olabilirim ki delikafaduldendelikafadulden adet olmuşum zaten canım hep tatlı çekerken bu çok iyi geldi ezineciğim gözüm doydu hiç değilse,ellerin dert görmesin muhteşem görünüyor a.s.
ben de bekliyorum bugün adetimi aynen tatlı çekiyo canı insanın...
canım ellerine sağlık, tarif defterime ekleyeceğim.ılk fırsatta da yapacağım.Çokkk öpüyorum.
bana da sanki sitedeki görüntüler daha da abartılı güzel gelmişti ama benimki de fena diil di mi?ben yumurta sayısını azaltmıştım,bi de bekletemedim çok ya,aldığım sitenin fotosundaki kadar düzgün kalıptan çıkmadı sanırım.bir gece bekletilecekmiş normalde...sen yapınca da foto yayınlamayı sakın unutma tamam mı sadecesitemcim..
of ya tam yazacaktım bende zamanım doldu çıkıyorum kızlar mutlaka döneceğim geri

beklemedeyiz biz burda mumy.2009..hoşgeldin ve hoşgittin:)

Son düzenleme:
fotosu yok ama ben de bir brownie tarifi söyliyim sizlere kızlarrr
ben bunu mikrodalgada 7 dk da yapıyorum. normal fırında da 25 dk da filan oluyor. bu arada malzemesi az olduğu için yuvarlak küçük borcam kullanıyorum. misafir geldiğinde iki kat tarifle büyük boy tepside de yapabilirsiniz..
Malzemeler
1 su bardağı süt
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı kakao
3 adet yumurta
1,5 su bardağı un
1 paket kabartmatozu
1 paket vanilya
Hazırlanışı
1. Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
2. Yağ ilave edilir.
3. Süt eklenir.
4. Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
5. Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
6. Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
7. Yağlanan kalıba hamur konulur.
8. Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
9. Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür.
not:devletsah.com dan görüp yapmıştım bu tarifi..

bana da sanki sitedeki görüntüler daha da abartılı güzel gelmişti ama benimki de fena diil di mi?ben yumurta sayısını azaltmıştım,bi de bekletemedim çok ya,aldığım sitenin fotosundaki kadar düzgün kalıptan çıkmadı sanırım.bir gece bekletilecekmiş normalde...sen yapınca da foto yayınlamayı sakın unutma tamam mı sadecesitemcim..

tamam canım

fotosu yok ama ben de bir brownie tarifi söyliyim sizlere kızlarrr
ben bunu mikrodalgada 7 dk da yapıyorum. normal fırında da 25 dk da filan oluyor. bu arada malzemesi az olduğu için yuvarlak küçük borcam kullanıyorum. misafir geldiğinde iki kat tarifle büyük boy tepside de yapabilirsiniz..
Malzemeler
1 su bardağı süt
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı kakao
3 adet yumurta
1,5 su bardağı un
1 paket kabartmatozu
1 paket vanilya
Hazırlanışı
1. Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
2. Yağ ilave edilir.
3. Süt eklenir.
4. Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
5. Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
6. Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
7. Yağlanan kalıba hamur konulur.
8. Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
9. Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür.
not:devletsah.com dan görüp yapmıştım bu tarifi..

bubenim ilk pasta yapmaya başladığım zamanlardaki karakız pastası demek adı değişmiş zaman içindefisfisfis çok güzel oluyor, bi ara bendeyapayım uzun zaman oldu yapmıyalı tşklr paylaşımın için

X