En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

dün akşam yaptım ve şansıma misafir geldi........normalde kesildiğinde zebralıymış gibi oluyor görüntüsü ama misafirlerin yanında resim çekemediğim için buda onlardan artan son dilim biraz yamuk duruyo idare edin.......inanın hiç biri anlamadı petibör bisküviyle yapıldığını hatta bana soruyolar nasıl yaptın çok hafif olmuş keki yedikçe insanın yiyesi geliyo diye.........eşim yokken söyledim bisküviyle yaptığımı normalde eşim bisküvili pastalara uyduruk diyo yemiyo ama bunu anlamadı .......sabah artan dilimi yedi öyle çaktı ilk yapıldığında anlaşılmıyor ama 2.ci gün anlaşlıyo azda olsa

yok canım daha yazmadım ama birazdan yazacağım sonraki yaptıklarımın resmini yükleyimde bağlantı kopukluğu oluyo ya bende ya sitede ağırlık var....

bunlarda rus salatasıyla közlenmiş biber mancası........

3723.jpg

Son düzenleme:
süpper görünüyo harzemcim insan gerçekten görmeden anlamıyo nasıl olduğunu ..rus salatası ile közlenmiş bibre de muhteşem..hepsini tariflerini vercen di mi?
eline sağlık harzemciğim çok güzel görünüyor.sanırım şimdi de nasıl yaptığını yazıyorsun bize :)) merhaba ezineciğim

meraba canım iyi ki uğramışım yanii...:enbuyukkk:

ayy evet ezineciğim iyiki uğramışsın baksana harzem neler döktürmüş.bu tatlıyı pek merak ettim doğrusu harzemde tarifi sır gibi saklıyor sanırım kaydirigubbakcemile3

pratik bisküvili yaş pasta........
1 paket kakaolu petibör bisküvi
1 paket sade bisküvi
1 paket kremşanti
1 paket çikolatalı puding
1 litre süt
istenirse muz yada daka zevkinize uygun süsler....

sütten bir bardak alıyoruz kremşantiyi hazırlayıp dolaba koyuyoruz...pudingi pişiriyoruz içinden bir kase kadar ayırıyoruz..sonra sırasıyla bir kakaolu bisküvinin üzerine pudingi sürüyoruz dik şekilde tepsiye koyuyoruz sonra sadeyi hazırlayıp diğerine yapıştırıyoruz sırayla puding bitene kadar yapıyoruz......sonra üzerine ayırdığımız pudingi iyice yayıyoruz tamamen soğuduktan sonrada kremşantiyi sürüyoruz istediğimiz şekilde süsleyip dolaba soğuması için koyuyoruz.....pastayı ikram ederken çapraz şekilde dilimliyoruz yoksa zebra görüntüsü çıkmaz pastanında özelliği kalmaz çok kalında olmasın dilimler .........hem pratik hemde hesaplı bir pasta dilimlendiğinde görüntüde çabası.......

Son düzenleme:
aşk olsun kızlar..........niye yazmayayım tarifi bizim internette kopukluk var bugün apartmanda tamir işleri var ondan dolayı herhalde baya sinir oldum tarifi yazıyorum gitmiyo resim yüklicem bağlantı kopuyor error veriyo .......inşallah düzelir böyle olursa çıkarım adamların yanına ne yaptıysanız çabuk düzeltin interneti deyip bağıracam yani o kadarki gerildim.........neyse şimdi diğerlerini yazim

rus salatası........
3972.jpg

1 adet havuç
1 küçük kase bezelye
1 adet patates
1 küçük kasede doğranmış kornişon salatalık turşusu
1 küçük kase minik bocuk makarna
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çay bardağı kadarda mayonez
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı sıvı yağ
az tuz

havucu patatesi minik karaler şeklinde doğruyoruz haşlıyoruz......bezelyeyi boncuk makarnayıda haşlıyoruz ........bir büyük kasede süzme yoğurdu mayonezi sıvı yağı tuzu ve rendelenmiş sarımsağı iyice karıştırıyoruz içine haşladığımız sebzeleri turşuyu ilave edip karıştırıyoruz servis tabağına koyuyoruz.......ben içine azbişe karabiberde ekledim mayonezle pek aram yok sanki kokusunu biraz kesiyo bana göre tabii

Son düzenleme:
közlenmiş kırmızı biber mancası.........
4028.jpg

ben biberi yazdan pişirip ayıklayıp difrize atmıştım......o yüzden kaç tane olduğunu bilmiyorum
1 kase közlenmiş biber
3 yemek kaşığı zeytin yağı
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 diş sarımsak
1 tatlı kağığı kuru nane
tuz
hepsini karıştırıp servis tabağına alıyoruz........çok güzel bir tad eminim beğeneceksiniz sarımsak koyup koymamak size bağlı.........çok leziz bir meze her yemeğin yanına yakışıyor

espri yapıyorum canım yaa resmini veren tarifi esirgemez tabiki :)) bisküvili pastan çok pratik cidden en kısa zamanda bende deneyeceğim. tarifler ve resimler için teşekkür ederim harzemciğim a.s.

günaydın hatunlar, ben o saatlerde volkanın konağımı seyrediyor coşuyordum canım.ayy şimdide uykusuzluktan sayıklıyorum.var mı gözlerimi fal taşı gibi açacak tarifler kaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar, ben o saatlerde volkanın konağımı seyrediyor coşuyordum canım.ayy şimdide uykusuzluktan sayıklıyorum.var mı gözlerimi fal taşı gibi açacak tarifler kaydirigubbakcemile3

günaydın canım ben de nöbetten gelip ,kahvaltı filan yapıp ancak fırsat bulabildim topiğimize girmeye..yeni bir şey yok..sağolsun harzemcim vermiş tariflerini en son...vereliniortak

kızlar bugün puf hamur kızartması yaptım, resmini çekemedim ama harika oldu altın gibi kızardı ilk kez denedim peynirle yemeye doyamadım valla
mayasız olması çok pratik geldi bana myalanması için saatlerce beklemiyoruzbayanssulusmile

Puf Hamur Kızartması

1 s.b yoğurt
1 paket kabartma tozu
tuz
göz kararı un=)

yoğurt kabartm tozu ve tuzu karıstırdım, en son unu ekledim ve ele ypışmıycak şekilde bi hamur elde ettim.üzerini nemli bezle kapatıp 10-15 dk bekledim. sonra merdaneyle birazcık açtım ama çok inceltmedim (1cm kalınlığında yazıyodu tarifte) açtığım hamuru bıçakla kare şeklinde kestim, sonra da yağda kızarttım

resim alıntı ama benimki daha güzel oldubayanssulusmile =)
puf-hamur-kizartmasi.jpg

kızlar bugün puf hamur kızartması yaptım, resmini çekemedim ama harika oldu altın gibi kızardı ilk kez denedim peynirle yemeye doyamadım valla
mayasız olması çok pratik geldi bana myalanması için saatlerce beklemiyoruzbayanssulusmile

Puf Hamur Kızartması

1 s.b yoğurt
1 paket kabartma tozu
tuz
göz kararı un=)

yoğurt kabartm tozu ve tuzu karıstırdım, en son unu ekledim ve ele ypışmıycak şekilde bi hamur elde ettim.üzerini nemli bezle kapatıp 10-15 dk bekledim. sonra merdaneyle birazcık açtım ama çok inceltmedim (1cm kalınlığında yazıyodu tarifte) açtığım hamuru bıçakla kare şeklinde kestim, sonra da yağda kızarttım

puf-hamur-kizartmasi.jpg

eline sağlık canım..ben de şu alıntı resmi buldum güzel mi sizce?ben karar veremedim biraz itici sanki hı..milföyden kundak bebek böreği adı..sosisle yapılmış..
DSC03875.JPG

eline sağlık canım..ben de şu alıntı resmi buldum güzel mi sizce?ben karar veremedim biraz itici sanki hı..milföyden kundak bebek böreği adı..sosisle yapılmış..
DSC03875.JPG

bencede şirin değil
bide sosiler çok gelmezmi ona ya ağır olur koca koca sempatiksalakcinni

Puf Hamur Kızartması

1 s.b yoğurt
1 paket kabartma tozu
tuz
göz kararı un=)

puf-hamur-kizartmasi.jpg

ben bu tarifin içine 1 adet yumurta,az sıvıyağ da koyarak yapıyorum çokta güzel oluyor çayın yanına....

merhaba hatunlarrrr
ayy opitiipitiiiiii neyapmışsın gülüm sen yaaa nasılda acıkmışım hamurcukları görünce anladımmmm, ellerin dert görmesiinnnn
ezineciğim bebekleri çok severim ama bana hiç hoş gelmedi sosislerin o haliii canım ya

X