En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

bugüne kadar hiç yorum yazmasamda sizi hep takip ediyorum burdan alıpta denediğim bütün tarifler güzel oldu teşekkür ederima.s. bugünde hiç aklımda yokken resmini görünce dayanamayıp kudertullah ı denedim şimdi dolapta yarın size sonucu yazarım bakalım becerebilmişmiyimcokacimcoook

ellerine sağlık canım güzel bir tarife benziyor ama yapılış aşaması ve resmide olsa daha iyi anlardık nasıl bir tatlı olduğunu

cnm resim yoktu ben bu tarifi bi siteden almadım ama kendim yaptığım zaman çeker fotosunu aşama aşama eklerim ama myhteşem bişiy mutlaka deneyin

merhaba ezine77.bugun senin kaynana bogan tarifini denedim ve cok guzel oldu.kurabiyeleri fazla sevmezdim ama bunu misafirlerime ikram edecegim listeme ekledim.aslinda uye degildim ama tarifini deneyip,ustelikte begenipte yorum yazmamayi emegine haksizlik olacagini dusundugum icin senin sayende uyede olmus oldum.diger tarifleride en kisa zamanda denemeye calisacagim .tesekkurleropuyorumnanaktan

Ezıne bende sıkı takıpÇınnım. Tarıflerını kaydedıyourm. Ellerınnıze saĞlık.

bugüne kadar hiç yorum yazmasamda sizi hep takip ediyorum burdan alıpta denediğim bütün tarifler güzel oldu teşekkür ederima.s. bugünde hiç aklımda yokken resmini görünce dayanamayıp kudertullah ı denedim şimdi dolapta yarın size sonucu yazarım bakalım becerebilmişmiyimcokacimcoook
ben de merak ettim şimdi senin kudretullahı şerefnazcım,hoşgeldin bu arada şeref verdin..resim de ekle olur mu kalıptan çıkarınca,inşallah seninki daha da güzel olmuştur..
merhaba ezine77.bugun senin kaynana bogan tarifini denedim ve cok guzel oldu.kurabiyeleri fazla sevmezdim ama bunu misafirlerime ikram edecegim listeme ekledim.aslinda uye degildim ama tarifini deneyip,ustelikte begenipte yorum yazmamayi emegine haksizlik olacagini dusundugum icin senin sayende uyede olmus oldum.diger tarifleride en kisa zamanda denemeye calisacagim .tesekkurleropuyorumnanaktan
canım benim sağolun güzel sözleriniz için,bu iltifatları konumuzda tarifi geçen bütüüüün arkadaşlarımla ve konumuzun yürümesinde yanımda olan Royall ve moonseroseciimle birlikte kabul ediyorum..ne teşekkür konuşmasıydı ama dii mi? :))):hooray::enbuyukkk:
Ezİne bende sıkı takİpÇİnnİm. Tarİflerİnİ kaydedİyourm. Ellerİnnİze saĞlık.

ben de sizin takipçinizim arkadaşlarım..kk da 1000 mesajım varsa 800 ü bu konuyadır heralde..sıkı takip yani benimkiside...:içelim::hooray::enbuyukkk:

cnm resim yoktu ben bu tarifi bi siteden almadım ama kendim yaptığım zaman çeker fotosunu aşama aşama eklerim ama myhteşem bişiy mutlaka deneyin

günaydın hatunlarrrr
sabırsızlıkla bekliyorum şekerim,havuçlu tatlılara bayılırım.sen ekler eklemez yapacağım kesin yani :))

bende teşekkür ederim ezineciğim güzel bir topik ve tarifler öğreniyorum sayende a.s.

kızlar kudretullah ı kalıptan çıkardım hatta yarısını yedik bile:) tadına bakmak için çok sabırsızlandiğim için foto çekemedimm ama ezine77 nin kudretullahı ile aynı görüntüde oldu tadıda gayet iyi.. TEŞEKKÜRLER ezine 77

kızlarrrrrrrrr kimseler yokkkmuuu nasılsınızzzzzz...........................

kızlar kudretullah ı kalıptan çıkardım hatta yarısını yedik bile:) tadına bakmak için çok sabırsızlandiğim için foto çekemedimm ama ezine77 nin kudretullahı ile aynı görüntüde oldu tadıda gayet iyi.. TEŞEKKÜRLER ezine 77
bi şey değil canım,fotoğrafsız lüpletmene ,beğenin nedeniyle kızamıyorum..afiyet bal şeker olsun:))
kızlarrrrrrrrr kimseler yokkkmuuu nasılsınızzzzzz...........................

ben varım ama sen yoksun royallcim,az sonra nöbete gidicem,görüşmek üzere,öptüm..:kahve:
BU ARADA HERKESıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN,HEPıMıZE HAYIRLAR GETıRSıN ıNŞALLAH...

yahu kandırmayın beni yaa diyetteym yaa yaptırmayın bana kudretullah ı yaaa delikafadulden

bende yapmayı düşünüyorum cnm ama bu nişasta meselesi yüzünden kafam karışıyor ne kadar koydun acaba?opuyorumnanaktan

evet ezineciğim sendende bekliyorum bi fikir nekadar koymalıyım nişasta ne dersin sende ölçmemissin bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

bayanlar meraba topiğinize yeni rastladım baya bi sayfa okudum da hepsine bakamadım tabi çok güzel tarifler yazmışsınız..benim cumartesi arkadaşlarım gelicek ve değişik güzel bi salata tarifi arıyorum bilen varsa bizimle paylaşsın lütfen...

bende yapmayı düşünüyorum cnm ama bu nişasta meselesi yüzünden kafam karışıyor ne kadar koydun acaba?opuyorumnanaktan

canim bende olcmedim yaparken nisasta miktarini ama once diger malzemelerin hepsini karistirdim en son nisastayi yavas yavas ekleyerek elime yapismayan bi hamur olunca biraktim.yardimci olamadigim icin ozur canim ya.hic aklima gelmedi olcmek.opuyorumnanaktan

bengu cnm ben sana çin salatasını tavsiye ederim bayanlar gnelde beğeniyor erkekler biraz seçici oluyor sadece içinde soya filizi de var pirinci haşlıyorsun içine yeşil soğan soya filizi filan koyuyorsun he mısır da vardı tarif defterim de mutfakta şimdi geçmişe bak orda bulursun cnm

balık çorbası

1 adet patates
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 adet soğan
2 adet çipura (veya etli herhangi bir balık olabilir )
1 limon suyu
1 yumurta sarısı
karabiber tuz

patates havuç kereviz ve soğanı küçük doğruyoruz tencereye alıyoruz üzerine yıkayıp
temizlediğimiz balıkları koyup üzerlerini geçecek kadar syu ekliyoruz ocağa alıyoruz
hepsini birlikte pişiriyoruz piştikten sonra balıkları içinden alıp soğumasını bekliyoruz
bu arada sebzeleri blendırdan geçiriyoruz balıkların kılçıklarını temizleyip etlerini didikliyoruz
çorbaya ilave ediyoruz tuz karabiber ekliyoruz limon suyu ve yumurta sarısıyla çorbanın terbiyesini
yapıyoruz çok lezzetli bir çorba oluyor teyzemin kızından öğrendiğim bir çorba tadına bakıp beğenmeyen olmadı

X