meraba arkadaşım..ben de bunun sıkıkntısını yaşıyorum..bunun için ,topikteki tariflerin sayfa numaralarını ve isimlerini üşenmedim hatta 2 gün uğraştım,tek tek yazdım..fakat sonra bir arkadaş sayfa numaralarının herkeste farklı olarak ayarlanabildiğini yazdı bana..boşuna uğraştım dedim..şimdi ben de hatta sayfa numarası olarak standart ayar kullanmamaya başladım,ben de zorlanıyorum tarifleri bulmakta..nasıl çözeriz bu sorunu ben de bilmiyorum...topikteki tarifler hepsi bi ara da resimleriyle birlikte yine topik içinde daha kolay nasıl ulaşılabilir yapılabilir,fikirlerinize açığım yani..ben işin içinden çıkamadım..belki farklı fikri olan vardır..şimdilik sadece topik içinde hangi tarifler olduğunu görebilicez..bu da bir iki sayfa öncesinde var...merhabalar topiğinize bayıldım.tariflerden alıyorum,ellerinize sağlık.merak ettiğim bişey var ,burda yazılan tarifleri nereye kaydedıyorsunuz. defteremi yazıyorsunuz yoksa pcde bı yere mı kaydedıyorsunuz bı sayfa acıp. örneğin ben nasıl alıcam bunları tek tek yazmalımıyım..simdiden tesekkurler....
merhaba arkadaşlar.
meraba sakardenizcim nasılsın?