En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

amanınnn harika bunlarrr üşenip yapmıyodum çünkü denemelerim kötü oluyor.beni mutfak ve hamur işlerinden soğutan birincisi nedense çabucak paratik şekilde hamur yoğuramıyorum yoğurdummu güzel oluyor ama çoook çaba sarfediyorum . ikincisi de keki devamlı çiğ bırakan bir fırınım var ii ce soğudum hamurişini ben ve küçük kızımın bayılmasına rağmen..ekmek yapma makinesi istiyorum inşallah bu konuda faydalı olur benim gibi hamur yoğurmasında zorlananlar için..heheee
bunları gördüm ya yine hadi yapayım diyorum mutfağa vardım mı geri dönüyorum yine olmucak diye...ekmek yapma makinesi gelse de evime sorunu çözse hahaaa.annem olsa iki delikli makine çıktı mertlik bozuldu ev hanımlığı öldü bu makinalar çıktı diye çevirirdi sanırım :roflol: napımmm ...:roflol:

amanınnn harika bunlarrr üşenip yapmıyodum çünkü denemelerim kötü oluyor.beni mutfak ve hamur işlerinden soğutan birincisi nedense çabucak paratik şekilde hamur yoğuramıyorum yoğurdummu güzel oluyor ama çoook çaba sarfediyorum . ikincisi de keki devamlı çiğ bırakan bir fırınım var ii ce soğudum hamurişini ben ve küçük kızımın bayılmasına rağmen..ekmek yapma makinesi istiyorum inşallah bu konuda faydalı olur benim gibi hamur yoğurmasında zorlananlar için..heheee
bunları gördüm ya yine hadi yapayım diyorum mutfağa vardım mı geri dönüyorum yine olmucak diye...ekmek yapma makinesi gelse de evime sorunu çözse hahaaa.annem olsa iki delikli makine çıktı mertlik bozuldu ev hanımlığı öldü bu makinalar çıktı diye çevirirdi sanırım :roflol: napımmm ...:roflol:

robotun yok mu canım?bırak o yoğursun,çevirsin..sen düğmesine basıver:))ekmek makinası yerine de fırınını değiştir...eskisini de annene ya da kaynanana ver..nası çözüm ama..mutfaktan soğumak olmaaz ...bilmiyorumkismile

ama güzel ekmekler de istiyorummm canım zeytinli fındıklı vs.. en az kazancım ekmeğim temiz olur die düşündüm...robot da var inan hamur yoğurmak hiç aklıma bile gelmemişti..teşekkürler canım

buradaki tarifleri zaman zaman deniyorum.güzel oluyor.en son fincan böreğini yaptım.çok hoş oldu.yalnız hamurları iyi kapatmak lazım,yoksa yağa girince açılabiliyor.bu revaninin tarifini yazarsanız sevinirim.görüntüsü güzel

ama güzel ekmekler de istiyorummm canım zeytinli fındıklı vs.. en az kazancım ekmeğim temiz olur die düşündüm...robot da var inan hamur yoğurmak hiç aklıma bile gelmemişti..teşekkürler canım

evet kesinlikle temiz olur bence de...bu arada ben yine de hamuru elimle yoğurmayı tercih edenlerdenim ama neden olmasın ki robotla da olur yani..belki daha iyi karıştırdığından daha bile iyi olur...

buradaki tarifleri zaman zaman deniyorum.güzel oluyor.en son fincan böreğini yaptım.çok hoş oldu.yalnız hamurları iyi kapatmak lazım,yoksa yağa girince açılabiliyor.bu revaninin tarifini yazarsanız sevinirim.görüntüsü güzel

yazdım canım tarifini de..resmini verdiğim zaman..önceki sayfada kalmıştır...denersen paylaş olur mu?

günaydın bayanlar bende dün akşam moonseroseden aldığım fincanlı keki yaptımm harika oldu hepinize tavsiye ederim
işte resimlerr
bu yapım aşaması
1927.jpg

1930.jpg

bu tencereye ilk koyduğumda ki çok kabaracağını düşünmemiştim
1932.jpg

bu da piştikten sonra
1933.jpg

1934.jpg

1936.jpg

doğrusu fincanlardan bu kadar kolay çıkacağını düşünmüyordum ama hemen çıktı ben içine dövülmüş ceviz koydum harika ve çokk hafif oldu

ellerin dert görmesin şekerim, çok güzel kabarmışlar,cevizlisini denememişdim , bu haftasonuda onu deneyeyim kaydirigubbakcemile3 bizim gibi çalışan hatunlar için pratik bir tarif cidden,sende bulup denediklerini bu topikde bizimle paylaş lütfen

ellerin dert görmesin şekerim, çok güzel kabarmışlar,cevizlisini denememişdim , bu haftasonuda onu deneyeyim kaydirigubbakcemile3 bizim gibi çalışan hatunlar için pratik bir tarif cidden,sende bulup denediklerini bu topikde bizimle paylaş lütfen

evt çok pratik ya toplamda pişmesi falan toplamda 20 dakika sürdü
cevizlisini de mutlaka dene yani harika oluyo hatta fincanların dibine ekliceksin cevizi ters çevirince üstte kalır cokacimcoookcokacimcoook

hadi bayanlar yarışmaya,tarifleri yarıştırmaya hadiiii buyrunnnn zemuszemus zemuszemus

meze olarak salatalık rendeleyın havuc rendeleyın suzme yogur 2 yemek kasıgı mayonez dereotu karsıtırın super oluyor

meze olarak salatalık rendeleyın havuc rendeleyın suzme yogur 2 yemek kasıgı mayonez dereotu karsıtırın super oluyor

salata ,ve haşlanmış patatesi rendeleyip salata yapıyorum çok lezzeetli oluyo ama havuçla salatalığı ilk duydum deneyecem inşlh..

günaydın bayanlar bende dün akşam moonseroseden aldığım fincanlı keki yaptımm harika oldu hepinize tavsiye ederim
işte resimlerr
bu yapım aşaması
1927.jpg

1930.jpg

bu tencereye ilk koyduğumda ki çok kabaracağını düşünmemiştim
1932.jpg

bu da piştikten sonra
1933.jpg

1934.jpg

1936.jpg

doğrusu fincanlardan bu kadar kolay çıkacağını düşünmüyordum ama hemen çıktı ben içine dövülmüş ceviz koydum harika ve çokk hafif oldu

maşşallah bunlar ne manyak :) kabarmış böle eccemcim..süpersin yavv..

evet çok komik olmuş. ben de yapmıştım ama bu kadar şekilli çıkmadı.ellerine sağlık. güzel görünüyor.

limonlu pasta, pudingli kurabiye, buz luk böreği tariflerini denedim. Genel olarak beğendim ellerinize sağlık

günaydın hatunlar, limonlu pasta kimin tarifiydi yaa bende merak ettim şimdi , haftasonu denersem eklerim resimleri .bu arada nasılsın ezineciğim?

günaydın hatunlar, limonlu pasta kimin tarifiydi yaa bende merak ettim şimdi , haftasonu denersem eklerim resimleri .bu arada nasılsın ezineciğim?

iyiyim canım benim..ailelerimizi ziyarete gitmiştik o yüzden yoktum bi süredir...limonlu pasta bakelanın tarifiymiş ben de baktım da...dur tekrar veriim tarif listesini...sendeki sayfa ayarları standartsa burdaki sayfa nosundan bulursun...

RESİM TARİFLER EKLEYEN SAYFA
ÇORBALAR
R yayla çorbası ( ezine77 ) 8
R ezogelin ( ezine77 )………………… 8
R sütlü patates çorbası ( ezine77 …&#8230:KK66:……… ……… 8
yalancı işkembe çorbası ( ezine77 …&#8230:KK66:…………….. 52
soğan çorbası ( independante) …………… 79
havuç çorbası ( sekercik )……………… 89
pirinç çorbası (sekercik &#8230:KK66:…………… 90
şehriyeli domates çorbası (sekercik… ) 90
közlenmiş domates çorbası (bakela ) 32
R mantar çorbası (ezine77 ) 7
hazır kremalı mantar çorbası (samyeli34 ) 16
KAHVALTILIKLAR
R kuymak (moonserose0 ) 34
ketçaplı sosis ( zera_zera) 44
fırında patatesli sosisli kaşarlı kahvaltılık (royall ) 44
R fırın poşetinde baharatlı patates ( cicikom ) 53
R yumurtalı ekmek (ezine77 ) 55
yumurtalı biber (independante ) 79
yumurtalı közlenmiş biber (moon ) 81

ANA YEMEKLER
zeytinyağlı kabak (zeynepöğretmen ) 32
karnıbahar sote (zeynepöğretmen) 32
fırında kıymalı kabak (ayca0207 )
fırında patates (loveli ) 35
R melki kızartması ( ezine77 ) 48
fırında kremalı ıspanak (independante ) 54
R patlıcan kavurma (ezine77 ) 55
R ıspanak rulo (ezine77 ) 55
R ıspanak köfte (ezine77 ) 55
R yumurtalı göbek ( ezine77 ) 48
R fırında kabak ( ezine77 ) 55
sucuklu kuru fasulye (ezine77 ) 49
R karnıbahar köfte (ezine77 ) 7
lazanya (yorgunsavaşçı ) 24
R pilav (ezne77 ) 7+26
R güveçte mantarlı pilav (ezine77 ) 7
R fırında sebzeli mücver (ezine77 ) 8
R zeytinyağlı patlıcan dolma (ezine77 ) 8
mantar dolması ( sekercik ) 89
R zeytinyağlı yaprak sarması (ezine77 ) 8
fırında sarımsaklı patates ( sakardeniz ) 71
kereviz yemeği (sekercik ) 90
R fırında makarna (incitanemtuana ) 73
R arnavut ciğeri (ezine77 ) 22
R fırında levrek (gülizgül ) 14
R ıspanaklı felleh köfte (harzem ) 70
R tepsi kebabı (loveli ) 32
R fırında patates püreli et (incitanemtuana ) 73
R kadınbudu köfte (elchin ) 47
sahte kokoreç (nursati ) 43
cornflakesli tavuk (alevozturk ) 31
körili tavuk (ekin055 ) 25
fırında tavuk (royall ) 19
fırında sebzeli tavuk (ezine77 ) 86
R tavuk mücver (" )

KIŞA HAZIRLIKLAR
R tarhana ( ezine77 ) 33
R turşu ( ezine77 ) 33
fasulye turşusu (sekercik ) 89
kuru yufka (ezine77 ) 55
boza ( sekercik ) 89

SALATA VE ORDÖVRLER
çin salatası (sekercik ) 89
karnıbahar salatası (sekercik ) 89
havuçlu kabak salata (royall ) 20
mor salata (royall ) 66
R kereviz salatası (ezine77 ) 7
arpa şehriyeli salata (royall ) 66
R yumurta salatası (elchin ) 46
makarna salatası (kançiceğim ) 27
zeytinli püre (royall ) 20
zeytinyağlı havuç ezme (sevdemm ) 2
R mercimek köfte (ezine77 ) 7
abugannuş ( loveli ) 33
harran kubbesi (loveli ) 35

standart sayfa ayarları kullananlar için konu içindeki tariflerimiz...

X