inşallah canım bugün sizinkileri okuyor bitirmeye uğraşıyorum bi yandanda çoğunu not aldı küçük bi bebişim var fırsat buldukça buradayım söz
tamam canım bekleriz o zaman en kısa zamanda tariflerini....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım bugün sizinkileri okuyor bitirmeye uğraşıyorum bi yandanda çoğunu not aldı küçük bi bebişim var fırsat buldukça buradayım söz
gece karnım acıkınca yemek bölümüne damlıyorum. elinize sağlık arkadaşlar.
anam sen de de bizde ki gibi tatlısız,börek,çöreksiz gün geçmiyo galiba...ama gene de ben senle yarışamam royalim...çok hamaratsın maşallah..tü tüt tü...gel bana canım sosisli milföy böreğim var çayda demleriz yanına:))))
hmm fena fikir değil royall. çok süper olurdu ama diyet yapmaya çalışıyorum. kaçırmam yoksa
Ellerinize sağlık:)
ay canım ben bunu sosyete mantısı olarak biliyorum ve gerçekten güzel oluyo, üstüne tereyağ yakıyorum toz biberle tabii
yanlız çok yediriyo yakaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık ezineciimm çok güzel görünüyor kekin tarifini yazarsan bizlerde deneriz canım...
hanımlar ben yazmasamda sürekli girer bakarım buraya
hoşuma giden tarifleri alıyorum
siz buraya yazmaya devam edin benceyerimseniben
canım benimm olsun tariflerimizi burada yazmaya devam edelim arada katılan arkadaşlar olur,katılmasalar bile buradaki tariflerden faydalananlar olur ,sıkma canını ,istersen msn de de görüşürüz benim pc evde olduğum sürece açık zaten hep, msn adresimi ekleyebilirisn..