harika görünüyorlar ellerine sağlıkcokacimcoook
sağol canım..bi de açtığım süt ve bisküviler var evde onları değerlendirsem mi diyorum ama..üşeniyorum valla şimdi..en iyisi sütü içiiiim gitsin demi?:jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika görünüyorlar ellerine sağlıkcokacimcoook
sağol canım..bi de açtığım süt ve bisküviler var evde onları değerlendirsem mi diyorum ama..üşeniyorum valla şimdi..en iyisi sütü içiiiim gitsin demi?:jeyyar:
yok yok üşenmiycem yapıcam..uydurmasyon bişii olucak ama şimdi mutfağa gidip geldim..artmış süte ilave artmış 2 farklı renk gofret ve bisküvi var...onları muhallebiye batırıp dizicem bi kaba dik dik sonra soğucunca da verev şekilde kesicem..verev pasta deniliyo hani ..öleee bişi olcak işte...süper fikir bence..hemen deniyorum..güzel olursa sonra yayınlarım..hadiiin bye..
tamam canım bekliyoruz...afiyet olsun diyemiyorum,keşke ikram edebilseydim...iyi geceler ezineciğim.....geçen akşam yazmıştım benimde tarifler yapıp yayınlayacağım diye ama pc nin azizliğine uğradım resimleri yükleyemiyorum eşim gelsin birkaçgün sonra geliyo o anlıyor pc nin dilinden anca ozaman yüklerim........
katmer poğaçaların çok güzel görünüyorlar canım ellerine sağlık
yokmu kimseler sayfada kızlarr huu huuuuu
kızlar lokma tatlısının tarıfını bilen var mı? ben yaptım hamur bıraz cıvık olacakmıs nette öle buldum ama çok hoşuma gıtmedı satılanlar gıbı olmadı yada ben yapamadım
kızlar lokma tatlısının tarıfını bilen var mı? ben yaptım hamur bıraz cıvık olacakmıs nette öle buldum ama çok hoşuma gıtmedı satılanlar gıbı olmadı yada ben yapamadım
kızlar bana acil mercimek köftesi tarifi lazım ben tarif defterimi arkadaşa verdim oda getireme diyor. yarın günüm var gece hazırlayayım dedim .inşallah tarifi bilen vardır.
benim takıldığım nokta 1su bardağımı mercimek 2su bardağımı karıştırdım.onu söylersenizde yeter cevap bekliyorum.....
çok sağol canım tarifin için yaptım artık .arkadaşa oku diyordum defterden okuyamam demişti meger defterimi kaybetmiş allahtan başka deftere yazmışım tesadüfen gördüm o anda nasıl sevindim anlatamam.tarifimiz aynı benim sadece 2 bardakmış bulgur ve mercimek tekrar çok teşekkür ederim ilgilendiğin için....