Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
royal misafirlerine neler hazırladın söylede senden kopya çekim.
şimdi ben size akıl danışmak istiyorum. benım misafirlerim gelecek yani günüm var.ben mercimek köftesi,kısır yada patates salatası makarna salatası dışında neler yapabılırım.çok daralttım seçim alanı. tatlı tuzlu pastalar börekler olacak ama karar veremedim. çünkü bu saydıklarımı başka arkadaşlar yapmışlardı.
Bu da benim brownim. Aslında diğer brownilerle hemen hemen aynı bir tarif sadece benim yaptığım ufak bir kaç eklentiyle hafif bir pasta görüntüsü oluştu. Ben de tarifini vermek istedim..
MALZEMELER
4 adet yumurta
2 bardak şeker
1 bardak süt
2 bardak un
4 çorba kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 bardak sıvıyağ
1 bardak ceviz içi
1 /2 bardak damla çikolata (benim tarifimde bu yoktu ben ekledim)
1 paket çikolata sosu ( bu da benden )
HAZIRLANIŞI
Yumurtalar şekerle birlikte 10 dakika çırpılır. Daha sonra süt,kabartma tozu,kakao,vanilya,ve sıvı yağ ilave edilir.5-6 dakika daha karıştırılır. Karışımdan 1 bardak ayrılır. Kalan karışıma ceviz ,un ve damla çikolata ilave edilip 5 dakika daha çırpılır. Kalıp hazırlanır ve karışım kaba dökülür.175 derecedeki fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirilir. Fırından çıkar çıkmaz ayrılan karışım üzerine dökülür ve sıvının her yere dağılması için fırça yardımıyla dağıtılır. daha sonra başka bir kapta çikolata sosu üzerindeki tarife göre hazırlanır ve piştikten sonra savurtularak soğutulur. Sos soğuduktan sonra kalıptan çıkarılan browninin orta noktasından bve hep aynı noktadan olmak üzere bir kepçe yardımıyla sos yavaş yavaş dökülür. Tüm sos bittikten sonra üzeri damla çikolata ile süslenir. Ben biraz büyük cam bir tepsiye yerleştirdim brownimi akan fazlalıklar tepsinin her yereni kapladı ve çok şık aynı çikolatalı pasta gibi bir görünüm oluştu
çaykaşığı msj nı yeni gördüm biraz geç te osla cvb yazayım:)))
bimden kakaolu hazır pastaban alıp krem şantili ve muzlu pasta yaptım ,üzerinide nar taneleri ve hindistan ceviziyle süsleyecem
mevsim meyveleri ile jöleli tatlı yaptım
arpa şehriye salatası hazırlayıp dolaba attım 1 gece bekelyince daha lezzetli oluyor bu salata
yarında milföy ile börek yapacam....
bu seferki menü biraz pratiğe kaçtı birazyerimseniben
valla anormal güsel bi görüntü bu ya...en son royallin ıslak kekini denemiştim o da muhteşem olmuştu..yakında yine yapasım var,bu sefer bunu deniyiiim...bi de o altındaki servis kalıbının rengi kekle aynı mı yoksa akan kremalar mı onlar öyle...nefis bi görsellik olmuş...eline sağlık..Bu arad fotoğraf eklemiştim ama sanırım beceremedim eklemeyi
çaykaşığı msj nı yeni gördüm biraz geç te osla cvb yazayım:)))
bimden kakaolu hazır pastaban alıp krem şantili ve muzlu pasta yaptım ,üzerinide nar taneleri ve hindistan ceviziyle süsleyecem
mevsim meyveleri ile jöleli tatlı yaptım
arpa şehriye salatası hazırlayıp dolaba attım 1 gece bekelyince daha lezzetli oluyor bu salata
yarında milföy ile börek yapacam....
bu seferki menü biraz pratiğe kaçtı birazyerimseniben
valla anormal güsel bi görüntü bu ya...en son royallin ıslak kekini denemiştim o da muhteşem olmuştu..yakında yine yapasım var,bu sefer bunu deniyiiim...bi de o altındaki servis kalıbının rengi kekle aynı mı yoksa akan kremalar mı onlar öyle...nefis bi görsellik olmuş...eline sağlık..
mevsim meyveleri ile jöleli tatlı ve arpa şehriye salatası ikisini de merak ettim ben royallcim neden fotoğraflamadın?bak bak bi de diyo ki bu sefer uydurmasyon oldu ...kısııııııııııım döktürmüşsün gene..bi de öyle deyip ,mütevaziliğin suyunu çıkarma bakiiiiiiiiiiiiiim:)))))))))))
arpa şehriye tarifini anladım.çok da değişikmiş gerçekten tşk. ama en son yazdığını hiç gözümde canlandıramadım..ellerine sağlık arkadaşııııııııım...
mor salata tarifini de yaz bi ara arkadaşım buraya,yok sanırım o burda ..
ellerinize sağlık kızlar harikalarr
valla anormal güsel bi görüntü bu ya...en son royallin ıslak kekini denemiştim o da muhteşem olmuştu..yakında yine yapasım var,bu sefer bunu deniyiiim...bi de o altındaki servis kalıbının rengi kekle aynı mı yoksa akan kremalar mı onlar öyle...nefis bi görsellik olmuş...eline sağlık..
mevsim meyveleri ile jöleli tatlı ve arpa şehriye salatası ikisini de merak ettim ben royallcim neden fotoğraflamadın?bak bak bi de diyo ki bu sefer uydurmasyon oldu ...kısııııııııııım döktürmüşsün gene..bi de öyle deyip ,mütevaziliğin suyunu çıkarma bakiiiiiiiiiiiiiim:)))))))))))
Hayır servis tabağı bildiğiz cam borcamların servis tabağı çikolatalı sosun tamamını akıttığım için servis tabağı çikolatalı sos doldu. ben de görüntüsünü çok beğendiğim için öyle bıraktım