En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

Bu da benim brownim. Aslında diğer brownilerle hemen hemen aynı bir tarif sadece benim yaptığım ufak bir kaç eklentiyle hafif bir pasta görüntüsü oluştu. Ben de tarifini vermek istedim..
MALZEMELER

4 adet yumurta
2 bardak şeker
1 bardak süt
2 bardak un
4 çorba kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 bardak sıvıyağ
1 bardak ceviz içi
1 /2 bardak damla çikolata (benim tarifimde bu yoktu ben ekledim)
1 paket çikolata sosu ( bu da benden )

HAZIRLANIŞI
Yumurtalar şekerle birlikte 10 dakika çırpılır. Daha sonra süt,kabartma tozu,kakao,vanilya,ve sıvı yağ ilave edilir.5-6 dakika daha karıştırılır. Karışımdan 1 bardak ayrılır. Kalan karışıma ceviz ,un ve damla çikolata ilave edilip 5 dakika daha çırpılır. Kalıp hazırlanır ve karışım kaba dökülür.175 derecedeki fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirilir. Fırından çıkar çıkmaz ayrılan karışım üzerine dökülür ve sıvının her yere dağılması için fırça yardımıyla dağıtılır. daha sonra başka bir kapta çikolata sosu üzerindeki tarife göre hazırlanır ve piştikten sonra savurtularak soğutulur. Sos soğuduktan sonra kalıptan çıkarılan browninin orta noktasından bve hep aynı noktadan olmak üzere bir kepçe yardımıyla sos yavaş yavaş dökülür. Tüm sos bittikten sonra üzeri damla çikolata ile süslenir. Ben biraz büyük cam bir tepsiye yerleştirdim brownimi akan fazlalıklar tepsinin her yereni kapladı ve çok şık aynı çikolatalı pasta gibi bir görünüm oluştu

Bu arad fotoğraf eklemiştim ama sanırım beceremedim eklemeyi

Eklentiler

• $20122009237.jpg
    $20122009237.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $20122009238.jpg
    $20122009238.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 52
royal misafirlerine neler hazırladın söylede senden kopya çekim.
şimdi ben size akıl danışmak istiyorum. benım misafirlerim gelecek yani günüm var.ben mercimek köftesi,kısır yada patates salatası makarna salatası dışında neler yapabılırım.çok daralttım seçim alanı. tatlı tuzlu pastalar börekler olacak ama karar veremedim. çünkü bu saydıklarımı başka arkadaşlar yapmışlardı.

çaykaşığı msj nı yeni gördüm biraz geç te osla cvb yazayım:)))

bimden kakaolu hazır pastaban alıp krem şantili ve muzlu pasta yaptım ,üzerinide nar taneleri ve hindistan ceviziyle süsleyecem
mevsim meyveleri ile jöleli tatlı yaptım
arpa şehriye salatası hazırlayıp dolaba attım 1 gece bekelyince daha lezzetli oluyor bu salata
yarında milföy ile börek yapacam....
bu seferki menü biraz pratiğe kaçtı birazyerimseniben

Bu da benim brownim. Aslında diğer brownilerle hemen hemen aynı bir tarif sadece benim yaptığım ufak bir kaç eklentiyle hafif bir pasta görüntüsü oluştu. Ben de tarifini vermek istedim..
MALZEMELER

4 adet yumurta
2 bardak şeker
1 bardak süt
2 bardak un
4 çorba kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 bardak sıvıyağ
1 bardak ceviz içi
1 /2 bardak damla çikolata (benim tarifimde bu yoktu ben ekledim)
1 paket çikolata sosu ( bu da benden )

HAZIRLANIŞI
Yumurtalar şekerle birlikte 10 dakika çırpılır. Daha sonra süt,kabartma tozu,kakao,vanilya,ve sıvı yağ ilave edilir.5-6 dakika daha karıştırılır. Karışımdan 1 bardak ayrılır. Kalan karışıma ceviz ,un ve damla çikolata ilave edilip 5 dakika daha çırpılır. Kalıp hazırlanır ve karışım kaba dökülür.175 derecedeki fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirilir. Fırından çıkar çıkmaz ayrılan karışım üzerine dökülür ve sıvının her yere dağılması için fırça yardımıyla dağıtılır. daha sonra başka bir kapta çikolata sosu üzerindeki tarife göre hazırlanır ve piştikten sonra savurtularak soğutulur. Sos soğuduktan sonra kalıptan çıkarılan browninin orta noktasından bve hep aynı noktadan olmak üzere bir kepçe yardımıyla sos yavaş yavaş dökülür. Tüm sos bittikten sonra üzeri damla çikolata ile süslenir. Ben biraz büyük cam bir tepsiye yerleştirdim brownimi akan fazlalıklar tepsinin her yereni kapladı ve çok şık aynı çikolatalı pasta gibi bir görünüm oluştu

eline sağlıkk, bu pasta ilk öğrendiğim tarifti benim çok hafif ve lezzetli olur

bimden kakaolu hazır pastaban alıp krem şantili ve muzlu pasta yaptım ,üzerinide nar taneleri ve hindistan ceviziyle süsleyecem
arpa şehriye salatası hazırlayıp dolaba attım 1 gece bekelyince daha lezzetli oluyor bu salata

selam arkadaşım şu arpa şehriyeli salatanın tarifini ayrıntılı yazarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler...opuyorumnanaktan

royalcim olsun gec sayılmaz ben mısafırlerı haftasonuna beklıyorum gercekten arpa sehrıye salatan nasıl oldu? yanı tarıfı nasıl?

Bu arad fotoğraf eklemiştim ama sanırım beceremedim eklemeyi
valla anormal güsel bi görüntü bu ya...en son royallin ıslak kekini denemiştim o da muhteşem olmuştu..yakında yine yapasım var,bu sefer bunu deniyiiim...bi de o altındaki servis kalıbının rengi kekle aynı mı yoksa akan kremalar mı onlar öyle...nefis bi görsellik olmuş...eline sağlık..

mevsim meyveleri ile jöleli tatlı ve arpa şehriye salatası ikisini de merak ettim ben royallcim neden fotoğraflamadın?bak bak bi de diyo ki bu sefer uydurmasyon oldu ...kısııııııııııım döktürmüşsün gene..bi de öyle deyip ,mütevaziliğin suyunu çıkarma bakiiiiiiiiiiiiiim:)))))))))))

valla anormal güsel bi görüntü bu ya...en son royallin ıslak kekini denemiştim o da muhteşem olmuştu..yakında yine yapasım var,bu sefer bunu deniyiiim...bi de o altındaki servis kalıbının rengi kekle aynı mı yoksa akan kremalar mı onlar öyle...nefis bi görsellik olmuş...eline sağlık..

mevsim meyveleri ile jöleli tatlı ve arpa şehriye salatası ikisini de merak ettim ben royallcim neden fotoğraflamadın?bak bak bi de diyo ki bu sefer uydurmasyon oldu ...kısııııııııııım döktürmüşsün gene..bi de öyle deyip ,mütevaziliğin suyunu çıkarma bakiiiiiiiiiiiiiim:)))))))))))

tamam canlarım şu işlerimi kolaylıyayım yazacam tarifleri ,böreklerimi şimdi fırına attımm....
digital makinamız bozuldu ezinecimm bide nasıl buraya atılacağınıda bilmiyorum:eek::eek:

cep telefonunda ve bilgisayarında bluetoothe veya kızılötesi olması yeterli royallciim..inşallah heeeeeeeepsi güsel olur yaptıklarının..eminim ben gerçi güzel olucağına ama

arpa şehriye tarifini daha önce salatalar bölümüne yazmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/salatalar/241037-arpa-sehriyeli-kolay-salata-royall-uyemizden.html

arpa şehriyeyi pişirirken içine biraz sıvıyağ koyarsanız yapışmazlar birbirinebide kaynattıktan sonra aynı makarna gibi yıkanıp süzdürülecek malzemeyi kendiniz arttırabilirsiniz ben kalabalık olacak misafirlerime 2 ölçüden yapıyorum 3-4 ğün dolapta kalabiliyor hiç bişi olmadan kapaklı bi kap içinde

gelelim jöleli tarifimize...cokacimcoook
marketlerde kutu içinde satılıyor jöle benimki vişneliydi,
mevsim meyvelerini yani elmayı muzu az ufak olacak şekilde doğrayıp ufak borcama dizdim aralara mandalina koydum(doğramadım mandalini tektek koydum)
1 su bardagı kaynamış suya 1 pk jöle dökülüp eritilecek daha sonra 1 su bardagı soğuk su ilave edilecek ve hazırladığımız malzemelerin üzerine dökülecek dolaba atılacak jölenin donması için..

bu arada hazır jöleli tarif yazmışken bi tanede daha yazayım sizlere buda aynı dondurma tadında çok güzel oluyor
1 paket meyveli jöle tarifine göre hazırlanır ve biraz soğutulur
1 paket krem şanti tarifine ğöre hazırlanır ve içine hazırlamış olduğumuz jöleyi ilave edip mikserle iice çırpılır ve kare borcama dökülür
eğer ananas lı jöle kulanacaksanız da içine yarım ve ya 1 limon suyu sıkın çok lezzetli oluyor arkadaşlar....

ay ne uzun yazmışımm böle yawwwwwkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arpa şehriye tarifini anladım.çok da değişikmiş gerçekten tşk. ama en son yazdığını hiç gözümde canlandıramadım..ellerine sağlık arkadaşııııııııım...

arpa şehriye tarifini anladım.çok da değişikmiş gerçekten tşk. ama en son yazdığını hiç gözümde canlandıramadım..ellerine sağlık arkadaşııııııııım...

jöle ile kremşantiyimi?canlandıramadın gözünde ezinecimmm

oda çok hoş hafif bi tatlı oluyor tam yaz tatlısı serin serin:) gerçi şimdide yapılabilir fırsat bulunca dene derim...

mor salata tarifini de yaz bi ara arkadaşım buraya,yok sanırım o burda ..

mor lahananın dış kabukları atılır,büğüklüğüne göre yarısı kesilir yıkanır ve rendelenir daha sonra üzerine sarımsaklı yoğurt hazırlanır ve hepsi birlikte karıştırılır tadı ve rengi süper oluyor partik bi salata

Hayır servis tabağı bildiğiz cam borcamların servis tabağı çikolatalı sosun tamamını akıttığım için servis tabağı çikolatalı sos doldu. ben de görüntüsünü çok beğendiğim için öyle bıraktım

Hayır servis tabağı bildiğiz cam borcamların servis tabağı çikolatalı sosun tamamını akıttığım için servis tabağı çikolatalı sos doldu. ben de görüntüsünü çok beğendiğim için öyle bıraktım

evet benim gibi yemeklerde görsellik takıntısı da olan birinin de dikkatinden kaçmamış demekki...

inşallah canım bugün sizinkileri okuyor bitirmeye uğraşıyorum bi yandanda çoğunu not aldı küçük bi bebişim var fırsat buldukça buradayım söz

X