şu Kaynana Boğan Tarifimi deneyip yorumlarınızı yazarmısınız arkadaşlar....
kıs royal sen tarifinin adını görümce boğan,eltiboğan filan koysan yakötükedihüso, tarifler karışcak....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu Kaynana Boğan Tarifimi deneyip yorumlarınızı yazarmısınız arkadaşlar....
kıs royal sen tarifinin adını görümce boğan,eltiboğan filan koysan yakötükedihüso, tarifler karışcak....
ezineeciimm tarifin adını sen koy canım isim anneessi ol:))))))kaydirigubbakcemile2
offf arkadşlar döktürmüşsünüz elinize sağlıkkk
gülizgül ramazanda uzaklaştın iyicene sen bizim buralardan ama..diyettemisin kuzum ne?bak ben 180 kilo olcam yakında ama hala buralardan ayrılamıyom...kaydirigubbakcemile
hay Allah razı olsun arkadaşım ben de nişastayı ölçmeden yazmışım tarifi kaç kişi sordu.daha tekrar da yapamadım kurabiyeyi nihayet nişasta miktarı sorusunun cevabı geldi......
Royall cnm denedim kaynana boğanı walla süper olduuu saoll tarif içinn delikafadulden
canımcım yok hep burdayımm..sürekli takip ediyorum topiği..ama diyetteyim bende şu hamilelik kilolarından kurtulayım diye uğraşıyomm.kilolarımız aynı..kandırma beniii.sırnaşık şey
evettt ezineee biz biraz dinlenelim yeni tarifler gelsin demi yaaaaa.....
ÇANAKKALE MUĞLAYA 8 SAAT ŞİMDİ BİNSEM YETİŞİRMİYİM Kİİ..opuyorumnanaktanroyal,tiramisunu az önce yaptım.orucum tadına bakamadım.ayrıca diyetteyim kaç gündür çayı bile şekersiz içiyorum.eşimde tek başına hepsini yiyemez,kısacası yaptım ama yedircek insan bulamıyorummümkün olsa da bizim topiğin kızlarına sunsaydım..
kızlar ya da toplanın bize gelin hemencecik.yalnız saat 16:00 ya kadar gelin gidin çünkü nöbete gidicem..:))))))
ÇANAKKALE MUĞLAYA 8 SAAT ŞİMDİ BİNSEM YETİŞİRMİYİM Kİİ..opuyorumnanaktan
neyse canım yemişim gibi olsun..bende diyetteyim zaten...:a015:
iyi kilo vermişin ama.ben diyetisyenle yürütüyom,biraz metabolizma sorunum var çünkü..bakalım nolcak...
nerem iyi canım ya..ikimizde aynı kilodayız..daha çok yolum var çookkkk...