- 13 Nisan 2008
- 422
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım.inşallah tatilin iyi geçerezine hadi bakalım hayırlısı olsun.Allah gönlünegöre verir inşallah bende yarın herıfın memleketıne gıdıyorum orda net bulursam girerim.
bu topiği nasıl görmemişim. ezine 77 harika bir başlık bu ve tariflerin çok güzel. diğer arkadaşlarında öyle . bundan sonra buraya devamlı bakacağım...
kızlar 2. tüp bebek tedavimiz de olumsuz sonuçlandı.hiç bişeyle ilgilenemiyorum başlığı siz devam ettirin.kendimi toparlayınca dönerim umarım aranıza....öpüldünüz...
canım inşallah 3. de allah gönlüne göre verir. ama buralar sensiz olmazki..bu işler morelle de alakalı canım ..hemen umutsuzluğa kapılma.bende seni öpüyorumm:Saruboceq:
evet ya ezinecim bozma moralini buraların sana ihtiyacı var hersey gönlüne göre olur inşallah
kızlar 2. tüp bebek tedavimiz de olumsuz sonuçlandı.hiç bişeyle ilgilenemiyorum başlığı siz devam ettirin.kendimi toparlayınca dönerim umarım aranıza....öpüldünüz...
royalcim ellerine emeğine sağlık.. nekadar güzel anlatmışsın.. tavuğu hiç böyle denememiştim.. bu tarifide deniycem bidahakineopuyorumnanaktansürekli yaptığım ve yiyenler tarafından tarifi alınan bi tavuk yemeği tarifi yazacam size denemeniz dileğiyle
:
FIRINDA TAVUK
8 parça tavuk eti(kemiksiz)
1-2 adet soğan,
3-4 diş sarımsak,
3 çorba kaşığı limon suyu,
3 çorba kaşığı sirke
3-4 adet defne yapragı,
az sıvıyağ,kırmızı pul biber,tuz,karabiber
kekik,ketçap,salça(göz kararı olarak koyuyorum ben bunları mesela ketçap ve salça 2-3 yemek kaşığı kadar oluyor)
__Tavuk etleri hariç hepisini bir tencerede 1,5 bardağı su ilave ederek iyice kaynatın biraz koyulaşacak,tavuk etlerini yıkayıp ısıya dayanıklı bir fırın kabına dizin tencerede kaynattığımız sosu da üzerine döküp fırın kabının üstünü folyo ile kapatıp orta derece fırında 1 saat kadar pişirin
afiyet olsun.. ben 200 derecede pişiriyorum
royalcim ellerine emeğine sağlık.. nekadar güzel anlatmışsın.. tavuğu hiç böyle denememiştim.. bu tarifide deniycem bidahakineopuyorumnanaktan
yanlız bende defne yaprağı yok koymasak olmazmı ...