Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tariş in yağlarını kullanıyorum hem salatalar için soğuk sıkım olan hem de yemekler ve hamurişleri için riviera sı çok memnunum. Çevremde orjinal egeden soğuk sıkım falan diye satanlar var ama pet şişede açık yağlar onlara güvenmiyorum. Aklınızda olsun kapalı bilindik bir markada olsa pet şişede zeytinyağı almayınSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilirmiyim, artık güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı günümüzde, yağ alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz
Zeytin İskelesi, Kavlak ve Avilo markasını kullanıyorum eğer özel çekim almadıysam.Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Kendimiz üretiyoruz kendi bahcemizdenSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Kaynanam yapıyo iyidir ınsallahSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Üretici eşiniz Dostunuz galıbaTariş, Kırlangıç.
Bir de kimsenin pek bilmediği ama uluslarası ve çok ciddi ödüller alan Akhisar/Manisa'da Gizemyag var.
Her yere de gönderiyorlar. Gözüm kapalı tavsiye ederim.
Kendi bahçemizin zeytinlerini toplayıp soğuk sıkım yapıyoruz. Yoksa hayatta kullanamam çünkü. Ortalık dolandırıcı dolu.Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Hatayli bı ablam var ordan alıyorum çok memnunumSızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?