En iyi soğuk sıkım zeytinyağı

007ceylin

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
8
1
Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?

Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilirmiyim, artık güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı günümüzde, yağ alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz
Tariş in yağlarını kullanıyorum hem salatalar için soğuk sıkım olan hem de yemekler ve hamurişleri için riviera sı çok memnunum. Çevremde orjinal egeden soğuk sıkım falan diye satanlar var ama pet şişede açık yağlar onlara güvenmiyorum. Aklınızda olsun kapalı bilindik bir markada olsa pet şişede zeytinyağı almayın

Zeytinyağının bol olduğu bir yerde yaşıyorum, tanıdık kişilerden alıyoruz.

Şu an Körfezim markasını kullanıyoruz bi yerde yeyip çöm beğenmiştim. Bazıları bana acı geliyor yiyemiyorum bu çok güzel bana göre. Öncesinde de evliyazade kullanıyorduk 2019 dan beri. Ama körfezim favorim oldu benim

Bildirim geldi de biz kendi bahçemizin zeytınyagını tüketiyoruz hıc dısardan almadım bilmiyorum.

Sızma zeytin yağı olarak tercihlerinizi öğrenebilir miyim? Günümüzde güvenilir bir yerden almak çok zorlaştı yağ(zeytinyağı) alışverişinizi nerelerden yapıyorsunuz?
Kaynanam yapıyo iyidir ınsallah
Bize göre iyi
Bedava sirke baldan tatlı oldugundan

Ben her yağı kullanamıyorum mideme dokunuyor. Ya soğuk sıkım ya da erken hasat tercih ediyorum. Ayvalık bölgesinde tanıdığım oranın köylüsünün bir markası var ondan alıyorum. Fiyatları da uygun.
Marka olarak reklama girer mi bilmiyorum ama İnternete de yazarsanız Ayvalık zeytinyağı diye bir sürü firma çıkacaktır. Oranın zeytinyağı çok iyi bence ama maalesef zeytinleri hiç beğenmiyorum onu da Bursa tercih ediyorum.

Tariş, Kırlangıç.

Bir de kimsenin pek bilmediği ama uluslarası ve çok ciddi ödüller alan Akhisar/Manisa'da Gizemyag var.
Her yere de gönderiyorlar. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

bir videoda görmüstüm gercek dogal zeytin yagi dibi yesil ust suyu siyah olurmus

Kursat'tan aliyorum trdeyken. Zeytinleri de cok guzel bence.

Kendi bahçemizin zeytinlerini toplayıp soğuk sıkım yapıyoruz. Yoksa hayatta kullanamam çünkü. Ortalık dolandırıcı dolu.

Ben marketten kristal marka alıyorum, Çocukluğumdan kalan alışkanlık.

X