En iyi halı markası nedir??

laleenver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
164
0
116
İstanbul
Merhaba kızlar, halı markası konusunda çok kararsızım yardımlarınıza ihtiyacım var; yani modelini,rengini ve cinsini belirlemeden önce markaya göre hareket etmek istiyorum; yada markası önemli deil mi acaba işin içinden çıkamıyorum lütfen yardım edin??:17:

Ben saray hali kullanıyorum ve çok kullanışlı tavsiye ederim ve bence marka önemli çünki bazı halılar naylonsu oluyor ve kullanışlı olmuyor

Kaşmiri bende tavsiye etmiyorum ben memnun
kalmadım çabucak eskimiş görüntüsü oluştu...
Dokusundanmıdır nedir anlamadım...

Yıkamayada çok yollamadım ama...:26:

1 ay sonra düğünüm var padişah, sanat, merinos markalı 3 halı aldım. çok gezdim markaya görearadım ama mobilyalarıma uygun bu markalarda bulunca almak zorunda kaldım, padişah iyi değil diyorla, kaşmiri kesinlikle almayın diyorlar çok araştırdım ama padişah kötü demelerine rağmen yinede aldım bu 3 halıyı toplam 500 tl ye aldım valla tabi sıkı bi pazarlıkla. allmode diye bi markadan daha beğendim ama %50 indirim olduğu halde 450 tl olunca alamadım. babam halıdan anlar allmode çok kaliteli diğerlerine 10 basar dedi ama maalesef madiyat izin vermedi:(:2:

bende 4 aylık evliyim halılarım bellona saray kaşmir ve angora kaşmirler çabuk çöktü bence angoralar çok kaliteli ve parlak duruyor birde saray tavsiye ederim bellona ise çok adi ve hafif yatak odam bellona modeller hoş ama fiyatına göre kalitesi düşük

bazı arkadaşlar kaşmir halıdan şikayet etmişler, ama ben çok fazla yıkamaya verdiğim halde bana mısın demedi. hala yeni gibi, üstelik de krem.
halı alırken yün halı olarak bakın ve ucuza kaçarsanız içindeki naylon olayının arttığını görürsünüz ve naylonlardan -akrilik- leke asla çıkmıyor. her markanın kalitelisi de var, kalitesizi de.
ayrıca samur kesinlikle almayın çünkü akrilik olduğundan silinmiyor ve lekeler amway, kosla, bioplazma denediğim halde olduğu gibi kaldı.
bir de halıda ilmek sıklığı çok önemli, bunlara dikkat ederek alırsanız pişman olmazsınız.
bende kaşmirin yanında atlantik de var. tekini 6 yıl önce 490 liraya almıştım, pahalı ama hala ilk günkü gibiler, bir kere bile yıkatmadığım halde...

Konuya vakıf olanlar tecrübelerini yazmayı ihmal etmesinler lütfen :)
Gene orta yaş üstü bir dil kullandım of :)))

sanat halı angora halı padişah halı kendimiz satıyoruz arkadaşlar arıza çıktığı takdirde fabrikaya yolluyoruz garantili yani

Kızlar halılarımı kaşmir ve dinarsu dan aldım, tüylü olan halılarımı elektrik süpürgesiyle süpürdğümde tüyleri çok çıkıyor.. :(

annem iki yıldır saray klasik ve merinos klasiği kullanıyo ve yaz kış sürekli yıkanıp siliniyo ve hiçbirşey olmadı biz çok memnunuz doğrusu saray ve merinosdan vazgeçmem :64:

kızlar hazır halı konusunu okurken aklıma takılan bir soruyu sorayım sizlere dedim,cevap verirseniz sevinirim. halılar ve perdeleri kız tarafı mı alıyor? yoksa sadece yatak odası ve mutfak için olanları mı kız tarafı alıyor?

Back
X