arkadaşım şu perşembe günü kolejde kurulan pazarmı
bi ismi yok mu acaba bu aletin
gidip bende alsam da kurtulsam iple aldırıyorum ben çok acıyor yawww
bu aletde iple alıyormuş gibi mi ??
evet canım oradan aldım sadece 1 tl. sirle aldığımda harika sanırdım.pırıl pırıl oldu derdim. şimdi anladım ki o kadarda iyi temizlemiyormuş.bu küçücük çeyle istediğim zaman,istediğim yerde çok kısa sürede alıyorum canım.en çok hoşuma giden şey dudağım ve çenemin rengi açıldı ve palıyor.sürekli aynadan bakıyorum. aaaayyy ben artık ne kadar sıkıldıysam bu ağda işlerinden çok mutluyum bu aletle:teytey::içelim:
ben aldim ondan ama beceremedim bi turlu yahu onu olmadi almiyoÇok üzgünüm çoook
ben uzun süredir sirle alıyordum şimdi rouccuttan kullanmaya başladım dolayısıyla ağda kullanamayacaktım artık.ankaradaki bir sosyete pazarında tesadüfen şu bıyık epilatörüne rastladım. ben iple falan alamadığım için bunuda beceremem sanmıştım ama kızlar bir harika 15 yıllık bıyık alma serüvenim boyunca hiç bukadar pratiği ve işe yarayanını görmemiştim.inanılmaz bir alet, mutlaka deneyin.başta yapamadım ,sonra elim alışiınca ağdadan daha temiz yaptığını gördüm:teytey:.ben şimdi ailemdeki tüm bayanlara aldım aynısından şiddetle tavsiye ediyorum:enbuyukkk:
sebabına su aletin resmi bir ekle bacum ya
tuy dokucu krem çoğaltır ama :1shok: yaa evet lutfenn şu aletin fotosunu ekleyebilirmisinizzzz
tuy dokucu krem çoğaltır ama :1shok: yaa evet lutfenn şu aletin fotosunu ekleyebilirmisinizzzz
bende merak ettim taradım google de
kadınlarkulubunden daha önce eklenmiş hemde :))
işte buyrun;
canım tam aynı linki buldum ekliyordum ki sen daha önce davranmışsın. teşekkür ederim .ama ben alırken bu kadar bükmüyorum. umarım bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?