permatik mi:1shok: kız kalın kalın çıkar erkek gibi anaa ilk defa duydum:1shok:
Kız şaka yaptımmmm:roflol: ama benim bi arkadaşım vardı yüzündede tüyler çıkıyordu ama çok fazla değil, hani yüze ağda yaptıranlar varya onlar kadar, bu akıllı uğraşmayayım diye, sen vur jileti yüzüne erkekten beter oldu... Ne akıllılar var :roflol:
şaka yapıyosun herhalde ilerde mosmor olur ama erkek gibi ve çok çirkin durur.. bi tanıdığım varda öperken yanağıma batıyo bıyıkları...Permatik en iyisi ohh acısızda:roflol: hergün sabah yüzümü yıkadıktan sonra iki jilet attımmı mis gibi parlak parlak geziyorum tavsiye ederim kızlar acısız temizlikkaydirigubbakcemile3:dance:
şaka yapıyosun herhalde ilerde mosmor olur ama erkek gibi ve çok çirkin durur.. bi tanıdığım varda öperken yanağıma batıyo bıyıkları...
şaka yapıyosun herhalde ilerde mosmor olur ama erkek gibi ve çok çirkin durur.. bi tanıdığım varda öperken yanağıma batıyo bıyıkları...
arkadaşım şu perşembe günü kolejde kurulan pazarmıben uzun süredir sirle alıyordum şimdi rouccuttan kullanmaya başladım dolayısıyla ağda kullanamayacaktım artık.ankaradaki bir sosyete pazarında tesadüfen şu bıyık epilatörüne rastladım. ben iple falan alamadığım için bunuda beceremem sanmıştım ama kızlar bir harika 15 yıllık bıyık alma serüvenim boyunca hiç bukadar pratiği ve işe yarayanını görmemiştim.inanılmaz bir alet, mutlaka deneyin.başta yapamadım ,sonra elim alışiınca ağdadan daha temiz yaptığını gördüm:teytey:.ben şimdi ailemdeki tüm bayanlara aldım aynısından şiddetle tavsiye ediyorum:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?