Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bıyıklarımı ilk önce iple aldırdım fkt 1 hfta sonra tekrar uzadı bu sefer kendim cımbızla aldım ama şimdi korkmaya başladım annem cımbızla aldıysan daha çk uzar dio gerçekten öle olur mu ya cevaplarınızı bekliyom bi kç arkadaşımız cımbızla aldığını fkt bişeyck olmadığını yazmış ya gönlümü rahat ettiremiyom bi türlü
arkadaşlar ben bıyıklarımı ilk önce iple aldırdım fkt 1 hfta sonra tekrar uzadı bu sefer kendim cımbızla aldım ama şimdi korkmaya başladım annem cımbızla aldıysan daha çk uzar dio gerçekten öle olur mu ya cevaplarınızı bekliyom bi kç arkadaşımız cımbızla aldığını fkt bişeyck olmadığını yazmış ya gönlümü rahat ettiremiyom bi türlü
nedır o kıslar soyleyın nolur bulamadımarkadaslar 2ytl biyik aleti al aynaya bile bakmana gerek yok oturdugun yerden iki dakikada sari tuglerde dahil al tertemis valla aylardir rahatim kuafore sadece kaslarimi aldiriyorum,aleti merak eden arkadaslar iple biyik alma diye bi basliga yazmis ve resmini koymustum