Katılan herkesin ellerine sağlık.. Uğraşmak yapmak bile bişeydir.
Herkese oy vermeyi isterdim ama bir kişi hakkımız olduğu için bende oyumu Elossa ya verdim.
Çünkü o eti didmek bile ayrı bir uğraş yalancı işkembeden biliyorum :).
Ve sunumu çorbanın görünümü herşeyini beğendim kısaca :)
Yüksük çorbasınada bayılırım ayrıca safahat ellerine sağlık canım hepsini çekti beee
Çok çok düşünerekten haksızlık etmemek adına çorbalara tekrar tekrar bakaraktan en sonunda birkaç çorba arasında kalıp sunumu devreye sokaraktan elossaya verdim oyumu.
Kriterlerim olarak bir kere sevdiğim çorba, sonrasında çok fazla emek gerektiren bir çorba anneannemden biliyorum, Fotoğraflamalar gayet iyiydi gerçi herkesin çok güzeldi o yönden ve sonuncusu sunum da çok yaratıcıydı. Bu arada elossayı sadece kendi yemek topiğinden az birazcık tanıyorum bire bir bir yerde konuşmuşluğumuz yoktur tamamen emeğine ve sunumuna oy vermiş bulunmaktayım ki daha çok muhabbet ettiğim arkadşımda vardı aday olarak adil olmaya çalıştım. Ama ellosacağım aslında tek hatan evet çok emek verilen bir çorba ama herkesin severek içtiği bir çorba değil o yüzden oyların düşebilir ben emeğine verdim oyumu.
Tüm katılan arkadaşlara başarılar dilerim ellerinize emeğinize sağlıkkk
Oyum Elossaya hem sunumuna, hem emeğine, hem detaylı resimlemesine.
Veee olsa da içsek şöyle sıcak sıcakkkkkk
çok teşekkür ederim canım oldukça uğraştırıcı evet,ama çok severek yapınca yorgunluk şöyle dursun zevk bile almaya başlıyorsunuz o yorgun histen:)
Canımm teşekkür ederim çok sağol...
Evet herkesin seveceği bi çorba değil,ama sevenlerde öyle azınlıkta pek değil sanki:)
Yarışma resimlerini hazırlarken eşimde yanımdaydı,hatta bana istersen kellenin resimlerini ekleme itici olabilir hoşlanmayan olabilir,düşük oy alabilirsin bu yüksek ihtimal v.s. dedi
Fakat ben risk almayı çok severim oldum olası:)
Amaç eğlenmek burada,gözü karartıp hurraa yarışmayaaa diye bi durum söz konusu bile değil benim için...
İşin tamamen eğlence kısmındayım,anketi takip etmek,yorumları izlemek bile inanılmaz bir keyif benim için
Daha yarışmanın çok başındayız,herkesin emekleri çabaları aşikar,gün gibi ortada olacak yarışma boyunca.
E bizlere de keyifle sunumları izlemek kalıyor:)
Emeği geçen tüm arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyorum ve herkesi destekliyorum yürekten!
İlk yarışma olduğu için tüm katılımcılar Pro üye yapılarak ilk ödülleri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Pro olanlara ne olucak,Zeki Müren'de beni görecekmi?
bana oy veren arkadaslara tesekkur ederim
dunya mutfagindan corba yapmakla cok buyuk risk aldigimi biliyodum ama oylamayi gorunce bi daha emin oldum
keske tadina bakilarak oy kullanila bilseydi o zaman bu kadar dusuk oy kesinlikle almazdim
ama daha bitmedi kim bilir
dogru valla Kazen sagolsun anladi bizim kazanamicagimizi pro yapti herkesiahahaha ilahii azerinimm çok güldüm yaaya bana ne demeli bebek maması diye taraf toplayamadım kendime 0 çekmemek için kendi kendime oy verdim ben verdikten sonra bir kaç arkadaş daha beğenmiş saolsunlar bebekli olunca evden böyle çorbalar çıkıyor elden bişi gelmez şöyle analı kızlı yapmayı çok isterdim ama vakit nakit bizde
yine de oy veren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim kendime de dahil
Allah kazenden razı olsun hem bizi eğlendiriyor hemde eğlendirirken kazandırıyor pro olmuşuz kııııııızzzzz
sonraki yarışmaya daha iddialı giricem inşallah Kazen sabırsızlıkla bir sonraki menüyü bekliyorum
Herkesin ellerine ve emeğine sağlık...
Tek tek inceledim sayfaları , ilk kez duyduklarımın tariflerini hemen not aldım ; en kısa sürede deneyeceğim.
İş oy verme faslına gelince 4 çorba penceresi açık kaldı ekranımda
Hala bakıyorum.
Biri sunumu muhteşem olan ama maalesef benim hiç yiyemediğim bir çorba , diğer ikisi oldukça uğraşılmış en az diğerleri kadar ve bir diğeride en severek içtiğim çorba
Verdim gitti oyumu...Tekrar başarılar herkese .
Sonraki kategorilerde beraber yarışmak dileğiyle.
Hangi yemeklerini de göreceğiz acaba, az tüyo ver dost
sen zaten yarışmadan önce de çok mütevazıydın canımm bu yönünü çok seviyorumm.. Risk almış olmadan da zaten oyumda etkili oldu. Emekler ortada evet hakeden kazansınn inşallah çok emek sarfedilen çorbalar oldu mantılılar, köfteliler, hamurlular inan seçim yapmak zor oldu emek verilen dedim yaa kaç tane emek verşlen çorba vardı ama senin cesaretin bir adım öe geçmene neden oldu nazarımda.
Ben brokoli çorbasına bayılırım. Zaten katılsaydım ben de o çorba ile katılacaktım
ama tarifim farklıydı biraz.
Tüm çorbalar nefis görünüyor ve hepsi iştah kabartıyor ama benim için özel bir
çorbayı, yine özel bir şekilde, fazlaca terbiyeye boğmadan sunan ve en önemlisi de
o çorbayı yapmayı göze alabilen Elossa'ya gidiyor oyum. Sunumuna da bayıldım.
Ustalara taş çıkartan bir çok bayan varmış kulüpte...
Ellerinize ve emeklerinize sağlık hanımlar
Merhaba
1 arkadaşınız kendince haklı sebeplerden dolayı fotoğraflarının kaldırılmasını istedi. Rica ediyorum bundan sonra bu şekilde bir taleple gelmeyin. 20 kişinin oyunu da malesef heba etmiş oldu.
yazık değil mi oy veren 20 kişiye !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?