Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419

çok teşekkür ederim canım oldukça uğraştırıcı evet,ama çok severek yapınca yorgunluk şöyle dursun zevk bile almaya başlıyorsunuz o yorgun histen:)

Canımm teşekkür ederim çok sağol...
Evet herkesin seveceği bi çorba değil,ama sevenlerde öyle azınlıkta pek değil sanki:)
Yarışma resimlerini hazırlarken eşimde yanımdaydı,hatta bana istersen kellenin resimlerini ekleme itici olabilir hoşlanmayan olabilir,düşük oy alabilirsin bu yüksek ihtimal v.s. dedi
Fakat ben risk almayı çok severim oldum olası:)
Amaç eğlenmek burada,gözü karartıp hurraa yarışmayaaa diye bi durum söz konusu bile değil benim için...
İşin tamamen eğlence kısmındayım,anketi takip etmek,yorumları izlemek bile inanılmaz bir keyif benim için
Daha yarışmanın çok başındayız,herkesin emekleri çabaları aşikar,gün gibi ortada olacak yarışma boyunca.
E bizlere de keyifle sunumları izlemek kalıyor:)
Emeği geçen tüm arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyorum ve herkesi destekliyorum yürekten!

Oyum Elossaya hem sunumuna, hem emeğine, hem detaylı resimlemesine.

Veee olsa da içsek şöyle sıcak sıcakkkkkk

sen zaten yarışmadan önce de çok mütevazıydın canımm bu yönünü çok seviyorumm.. Risk almış olmadan da zaten oyumda etkili oldu. Emekler ortada evet hakeden kazansınn inşallah çok emek sarfedilen çorbalar oldu mantılılar, köfteliler, hamurlular inan seçim yapmak zor oldu emek verilen dedim yaa kaç tane emek verşlen çorba vardı ama senin cesaretin bir adım öe geçmene neden oldu nazarımda.

3 çorba arasında kararsız kaldım
pratik leziz çorbalar tercihim
Bulgurlu Terbiyeli Çorba Grip için Çorba Sütlü Brokoli Çorbası
hepsıne oy vermeyı isterdim diğer tarıflerde guzel butun paylasım yapan arkadaşlara
emeklerine sağlık keske katılım daha fazla olsaydı bızım mutfaıgmızın corba cesıdı cok bu yarısma sayesınde
not alıcagımız cok tarıfler olucak :)

bana oy veren arkadaslara tesekkur ederim
dunya mutfagindan corba yapmakla cok buyuk risk aldigimi biliyodum ama oylamayi gorunce bi daha emin oldum
keske tadina bakilarak oy kullanila bilseydi o zaman bu kadar dusuk oy kesinlikle almazdim
ama daha bitmedi kim bilir

Son düzenleme:

ahahaha ilahii azerinimm çok güldüm yaa ya bana ne demeli bebek maması diye taraf toplayamadım kendime 0 çekmemek için kendi kendime oy verdim ben verdikten sonra bir kaç arkadaş daha beğenmiş saolsunlar bebekli olunca evden böyle çorbalar çıkıyor elden bişi gelmez şöyle analı kızlı yapmayı çok isterdim ama vakit nakit bizde

yine de oy veren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim kendime de dahil

Allah kazenden razı olsun hem bizi eğlendiriyor hemde eğlendirirken kazandırıyor pro olmuşuz kııııııızzzzz

sonraki yarışmaya daha iddialı giricem inşallah Kazen sabırsızlıkla bir sonraki menüyü bekliyorum

dogru valla Kazen sagolsun anladi bizim kazanamicagimizi pro yapti herkesi

kızlar hepinizin ellerine sağlık çok kararsız kaldım ama bildiğim ve çok sevdiğim çorbadan vazgeçemedim

Herkesin ellerine ve emeğine sağlık...

Tek tek inceledim sayfaları , ilk kez duyduklarımın tariflerini hemen not aldım ; en kısa sürede deneyeceğim.

İş oy verme faslına gelince 4 çorba penceresi açık kaldı ekranımda

Hala bakıyorum.
Biri sunumu muhteşem olan ama maalesef benim hiç yiyemediğim bir çorba , diğer ikisi oldukça uğraşılmış en az diğerleri kadar ve bir diğeride en severek içtiğim çorba

Verdim gitti oyumu...Tekrar başarılar herkese .

Sonraki kategorilerde beraber yarışmak dileğiyle.

Ben brokoli çorbasına bayılırım. Zaten katılsaydım ben de o çorba ile katılacaktım
ama tarifim farklıydı biraz.

Tüm çorbalar nefis görünüyor ve hepsi iştah kabartıyor ama benim için özel bir
çorbayı, yine özel bir şekilde, fazlaca terbiyeye boğmadan sunan ve en önemlisi de
o çorbayı yapmayı göze alabilen Elossa'ya gidiyor oyum. Sunumuna da bayıldım.

Ustalara taş çıkartan bir çok bayan varmış kulüpte...
Ellerinize ve emeklerinize sağlık hanımlar

Hangi yemeklerini de göreceğiz acaba, az tüyo ver dost

Hangi yemeklerini de göreceğiz acaba, az tüyo ver dost

Hele bir kategoriler açılsın yavaş yavaş

İddialı olmaktan çok katılmak keyifli olacak bence .

Et yemekleri , zeytinyağlılar , tatlılar ... artık yaparız birşeyler bizde

canımsın teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim

Oy veren ve yorum yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür edîyorum, pcden girmediğim için tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim güzel sözlerinize.
Oy verme kriterlerimizi yazmamız söylenmiş;
Oyumu hopefor arkadaşımızın düğün çorbasına verdim (tatlım kendimize oy vereceğimizi bilmeden verdim bir an da tereddüt ettim çünkü bir iki oyum olsa rezil olmasam diye bir anlık, ne olur yanlış anlama kırılma üzülürüm çok) baya düşündüm kime oy vereceğimi ve çorbalarıinceledim.
Hepsi kesinlikle birbirinden güzel ve iştah kabartıcı ve çok emek verilmiş, herkesi tebrik ediyorum.
Düğün çorbasını benim teyzem çok güzel yapardı çok severdim çocukluğumda. Yemek yapmaya başladıktan sonra nette tarif aradım ama hiçbir tarifi beğenmemiştim. Sonra teyzeme sordum öyle yaptım.
Tam istediğim tarif seninkiydi! Anlatımın fotolar da çok güzeldi sunumuna hele bayıldım şık abartısız zarif ve çok hoştu.
Ellerine sağlık canım. Verdiğin oy için de teşekkür ederim

Merhaba
1 arkadaşınız kendince haklı sebeplerden dolayı fotoğraflarının kaldırılmasını istedi. Rica ediyorum bundan sonra bu şekilde bir taleple gelmeyin. 20 kişinin oyunu da malesef heba etmiş oldu.
yazık değil mi oy veren 20 kişiye !

inanın tadım kaçtı....

Şimdi oyu yanan 20 kişiye ne açıklama yapacağız ?

aslında fotoğraflarken daha dikkatli davransak
kimse anlamaz ve tanımaz.

sonuçta bir tabak veya tencereden tanılacak değiliz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…